حبیب اسدالله نژاد در گفتوگو با ایسنا، در پاسخ به این سوال که وضعیت تامین نهادهها در مرغداریها به چه صورت است؟ گفت: برخی از مرغداریها حدود ۵۰ روز از جوجهریزی شان گذشته اما هنوز موفق به دریافت سویای مورد نیاز خود نشدهاند و برخی از واحدها هم علیرغم گذشت دو ماه از خرید نهاده از سامانه بازارگاه به واسطه بدعهدی تجار با بهانههایی مانند عدم تخصیص ارز نهادههای خریداری شده، نهادههایشان بارگیری نشده است.
وی ادامه داد:از هشتم فروردین ماه نیز نهاده در سامانه بازارگاه عرضه نشده است و شرایط تامین آن خوب نیست. تولیدکنندگان هم از این وضعیت گله مندند. مکاتبات و پیگیریهای بسیاری انجام دادهایم اما هنوز به نتیجه نرسیده است.
مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی اضافه کرد: مرغداران مجبور شدهاند نهاده مورد نیاز خود را با قیمتهای بالا از بازار آزاد تهیه کنند و نگران این هستیم که اگر تدبیری به موقع برای حل این موضوع اتخاذ نشود مرغداران حتی نتوانند از بازار آزاد هم اقلام مورد نیاز خود را خریداری کنند.
وی با بیان اینکه قیمت مصوب مرغ زنده ۱۹ هزار و ۷۰۰ تومان است، گفت: قیمت تمام شده مرغ متشکل از قیمت مولفههای تولید است. با توجه به افزایش قیمت جوجه یکروزه در سطح بازار، افزایش کرایه حمل و نقل، دستمزد، دارو، ذرت و سویا در سامانه بازارگاه و سایر هزینهها درخواست کردیم که قیمتها ۳۰ درصد افزایش یابد.
اسدالله نژاد در پایان گفت: این درخواست را به وزارت جهاد فرستادیم و امیدواریم که در اسرع وقت در مورد اصلاح قیمت تصمیمگیری شود.
امیر سرتیپ علی ملک معاون پدافند غیرعامل کشور در راس هیاتی یازدهم آبانماه ۱۴۰۳ ضمن…
مهرداد دهداری مدیر HSE و پدافند غیرعامل شرکت نفت ستاره خلیج فارس از سوی وزیر…
به پاس تلاش های موثر شرکت فولاد اکسین خوزستان در اجرای پروژه ها درسالهای اخیر و…
همایش تخصصی تعالی در آستانه یازدهمین دوره جایزه تعالی صنعت پتروشیمی کشور به میزبانی شرکت…
در پی انتشار اخباری در برخی رسانهها مبنی بر «انتشار گاز فسژن در پتروشیمی کارون،…