×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

ویژه های خبری

تامین بیش از ۴۱ هزار هکتار زمین شهری برای طرح نهضت ملی مسکن 

به گزارش تجارت گردان به نقل از وزارت راه و شهرسازی، ارسلان مالکی مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن در نشست تخصصی مدیران کل راه و شهرسازی استان ها که صبح روز چهارشنبه ۱۶ اسفندماه در مرکز همایش های سازمان صدا و سیما برگزار شد، به موضوعات مختلفی از جمله پروژه های آماده سازی زمین های طرح نهضت ملی مسکن، طرح شهرک سازی و انعقاد تفاهمنامه با مراکز صنعتی و ساخت مسکن کارکنان پرداخت. 

مالکی در این نشست از مشاهده پیشرفت در تامین زمین خبر داد و گفت: استان‌های دارای کسری زمین، هرچه زودتر برنامه مورد نظر جهت رفع این کسری را اعلام کنند. 

مدیرعامل سازمان ملی زمین مسکن در ادامه بیان کرد: از ابتدای دولت سیزدهم بالغ بر ۴۱ هزار و ۴۰۹ هکتار زمین شهری برای طرح نهضت ملی مسکن با واحد پذیری یک میلیون و ۸۳۷ هزار و  ۳۱ واحد، تامین شده است. 

مالکی با اشاره به اقدامات انجام شده در حوزه شهرک‌سازی گفت: ۵۳ شهرک در کارگروه امور زیربنایی و ۴۷ شهرک در شورای برنامه ریزی استان ها به تصویب و به معاونت شهرسازی و معماری وزارت راه و شهرسازی ابلاغ شده است که این معاونت ۲۰ شهرک را تعیین تکلیف و مصوبه در رابطه با آنها ابلاغ کرده است.

اجرای ۱۵۳۱ پروژه آماده‌سازی طرح نهضت ملی مسکن در کشور 

معاون وزیر راه و شهرسازی در ادامه بیان کرد: تاکنون یک‌هزار و ۵۳۱ پروژه آماده‌سازی طرح نهضت ملی مسکن در کشور آغاز شده که از این میزان ۲۳ هزار و ۲۰۰ هکتار در حال اجرا و ۱۷ هزار و ۷۰۰ هکتار در حال بررسی و طراحی است. 

مالکی افزود: تاکنون بیش از ۴۱ هزار هکتار زمین برای طرح نهضت ملی زمین و مسکن تأمین شده که باید در مرحله اول آماده‌سازی شوند. 

وی با اشاره به عملکرد آماده سازی زمین‌ها توسط ادارات کل استانی گفت: از نظر میزان پروژه‌های در حال اجرا استان‌های خراسان‌رضوی، هرمزگان، یزد، فارس و مازندران رتبه برتر در اجرای پروژه‌های آماده‌سازی را دارا هستند. 

معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه میزان عملکرد استان‌ها در اجرای طرح نهضت ملی مسکن را بی‌سابقه است، خاطرنشان کرد: در اجرای قانون جهش تولید مسکن ۵ هزار و ۸۰۰ هکتار زمین مازاد دستگاه‌ها شناسایی و ۲۷ هزار هکتار زمین در حریم شهرها به محدوده شهری الحاق شده‌است. 

مالکی با اشاره میزان اراضی وزارت جهاد کشاورزی تحویل شده با قابلیت ساخت مسکن گفت: تاکنون ۲۳۰ هزار هکتار از اراضی وزارت جهاد کشاورزی تحویل و تحول شده‌است.

گفتنی است؛ این نشست با حضور دستیار ویژه وزیر راه و شهرسازی در امر مسکن، معاون شهرسازی و معماری و معاون مسکن وزیر راه و شهرسازی، معاون وزیر و مدیرعامل شرکت عمران شهرهای جدید، معاون وزیر و رئیس سازمان ملی زمین و مسکن، همچنین رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی به‌همراه  معاونان و مدیران استانی بنیاد، در حال برگزاری است.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.