مهدی صمیمیان روز جمعه در گفت و گو با ایرنا، ابراز داشت: سال گذشته از محل ماده ٢٣قانون رسیدگی به تخلفات رانندگی حدود ۱۰میلیارد ریال برای دهیاریهای استان سمنان به منظور ایمن سازی میدانها ومعابر روستایی برای کاهش تصادفات و تلفات درمحدوده روستاها درنظر گرفته شد که تنها ١٠درصد اعتبار گفته شده تخصیص یافت.
وی تصریح کرد: براساس آخرین دستورالعملها، اعتبار لازم برای ساماندهی نقاط حادثهخیز راههای روستایی باید از منابع اعتباری استانی تامین شود، اما میزان اعتبار مورد نیاز برای رفع نقاط حاثهخیز زیاد است و اعتبارهای استانی جوابگو نیست و برای تسریع در کار تخصیص اعتبارات ملی گرهگشا است.
مدیرکل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری سمنان تاکید کرد: دهیاران براساس بخشنامه ارسال شده از سوی معاونت عمران توسعه امور شهری و روستایی به صورت جدی و مستمر پیگیر رفع نقاط حادثهخیز از سوی دستگاههای اجرایی مرتبط باشند.
وی خاطرنشان کرد: دستگاههای اجرایی مرتبط براساس اولویتهایی مانند میزان اعتبارات، میزان تردد و میزان تصادفات با تخصیص به موقع اعتبار در ساماندهی نقاط حادثهخیز اقدام کنند.
صمیمیان اظهار داشت: نصب تابلوهای راهنمایی و رانندگی در کاهش سوانح رانندگی و خسارتهای مادی و جانی در راههای روستایی نکته مهمی است که باید مورد توجه قرار بگیرد.
مدیرکل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری سمنان اظهار داشت: انتظار میرود بخشهای مختلف برای رفع نقص ۲٠ نقطه حادثهخیز راههای روستایی استان برای کاهش تصادف و افزایش امنیت تردد اهتمام ویژه داشتهباشند.
دراستان سمنان به میزان یکهزار و ۴۶۰ کیلومتر راه روستایی آسفالت و ۱۹۳ کیلومتر راه شوسه وجود دارد.
۴۶ هزار خانوار با جمعیت ۱۴۲ هزار تن در بیش از ۲۸۰ روستای استان سمنان زندگی می کنند.
سیدمحمد ناصر مبرقعی سرپرست بیمه ایران با تعدادی از بازنشستگان این شرکت دیدار و گفتگو…
دکتر علی جباری با حکم وزیر امور اقتصادی و دارایی به ریاست هیات مدیره و…
مرکز اطلاعرسانی و مسئولیتهای اجتماعی شرکت سرمایهگذاری تأمین اجتماعی (شستا) درباره برکناری مدیرعامل هلدینگ صبا…
سخنگوی مرکز مبادله ارز و طلای ایران گفت: وضعیت بازار سکه و طلا به شدت…
دکتر سید محمدرضا میری لواسانی، ضمن تبریک هفدهمین سالروز تأسیس پتروشیمی پردیس، اعلام کرد :…
تور آموزشی و تفریحی پنج روزه شرکت بیمه سامان با حضور بیش از ۷۰۰ نفر…