به گزارش تجارت گردان به نقل از روابط عمومی شرکت فولاد مبارکه اصفهان، نشست کارگروه آنالیز حوادث اخیر جادهای و انتقال تجربیات فولاد مبارکه در زمینه ترابری با حضور مدیر خدمات عمومی و امور رفاهی فولاد مبارکه، مسئول ترابری فولاد مبارکه، مدیر پروژه ترابری شرکت توکاسبز، جانشین رئیس پلیسراه استان اصفهان و جمعی از کارشناسان فنی پلیسراه این استان به میزبانی فولاد مبارکه برگزار شد.
صادق فرخی مدیر خدمات عمومی و امور رفاهی فولاد مبارکه در این نشست به افزایش همکاریها برای ارتقای سطح حملونقل استان اصفهان بهویژه حملونقل کارکنان در صنعت تأکید کرد و گفت: بررسی حوادث اخیر جادهای و انتقال تجربیات فولاد مبارکه در این زمینه از اهمیت زیادی برخوردار است.
وی افزود: آنالیز حوادث جادهای اخیر به کاهش این حوادث کمک میکند، چراکه با روشن شدن عوامل این حوادث، به دنبال اقدامات اصلاحی همچون ترمیم راهها و جادهها، اصلاح مکانیسمها و موارد مربوط به نیروی انسانی دخیل در این موضوع ازجمله رانندگان خواهیم بود.
هوشمندسازی مکانیسمهای حملونقل برای ارتقای ایمنی در ناوگان ترابری فولاد مبارکه
علی قربانی مسئول ترابری شرکت فولاد مبارکه نیز در این نشست با تأکید بر پیشگیری از حوادث جادهای از طریق آنالیز آنها و شناسایی و بررسی نقاط حادثهخیز اظهار کرد: در این راستا، دورههای آموزشی مستمر با حضور کارشناسان زبده پلیسراهور کشور در حال برگزاری است تا رانندگان و دیگر کارکنان مربوط به حوزه ترابری، با آگاهی از جدیدترین نکات و اتفاقات در این حوزه، در کاهش میزان حوادث جادهای اثرگذار باشند.
وی اذعان داشت: نصب دوربین کنترل سرعت در مسیر حرکت سرویس کارکنان فولاد مبارکه در جادههای منتهی به این شرکت ازجمله اقدامات ضروری است که باید در اسرع وقت صورت گیرد، چراکه منجر به نظارت بیشتر پلیسراهور بر رفتار رانندگان میشود و میتواند در جلوگیری از بروز حوادث نقش مؤثری داشته باشد.
مسئول ترابری فولاد مبارکه با بیان اینکه فولاد مبارکه بزرگترین ناوگان حملونقل صنعتی کشور را دارد، ادامه داد: فولاد مبارکه در حوزه حملونقل جادهای تجربیات ارزشمندی دارد و این در حالی است که با وجود سرویسدهیهای متعدد در زمینه جابهجایی کارکنان، هیچ حادثهای به وجود نیامده است. انتقال تجربیات فولاد مبارکه در حوزه مکانیسمها، سرمایههای انسانی و راههای مواصلاتی قطعا منجر به کاهش حوادث جادهای در استان و کشور خواهد شد.
وی با درخواست از پلیسراهور جهت استقرار تیمهای گشتزنی در جادههای منتهی به شرکت فولاد مبارکه یادآور شد: این امر منجر به افزایش دقت رانندگان در رانندگی میشود. علاوه بر آن، سرنشینان میتوانند بهعنوان همیار پلیس گزارشهای خود را در مورد تخلفات رانندگان به سامانههای ارتباطی پلیس ارسال کنند.
قربانی بیان کرد: یکی از اقدامات دیگری که برنامهریزی شده، هوشمندسازی مکانیسمهای حملونقل برای رسیدن به بیشترین میزان ایمنی در ناوگان ترابری فولاد مبارکه است. این سامانه که قرار است با همکاری شرکت ایریسا راهاندازی شود، میتواند هم راننده، هم مکانیسم و هم مسافرین را بهصورت برخط و در لحظه زیر نظر داشته باشد تا امنیت آنها به بهترین شکل تأمین شود.
ضرورت ایمنسازی جادهها برای کاهش حوادث
بهروز محمودی مدیر پروژه ترابری سنگین شرکت توکاسبز نیز در این نشست اظهار کرد: برگزاری و تداوم چنین جلساتی برای بررسی آخرین تحولات حوزه ترابری همچون حوادث جادهای و… بهصورت ماهیانه با پلیسراه استان اصفهان ضروری به نظر میرسد تا در نتیجه آن، اقدامات لازم برای ایمنسازی جادهها و دیگر اقدامات اصلاحی جهت جلوگیری از بروز حوادث را شاهد باشیم.
وی تأکید کرد: پیشنهاد میشود چنین جلساتی با حضور مدیران ترابری صنایع دیگر نیز برگزار شود تا فولاد مبارکه بتواند انبوهی از تجربیات خود را که در سالهای گذشته در حوزه ترابری به دست آورده در اختیار صنایع دیگر بگذارد. امروز فولاد مبارکه در این حوزه پیشرفتهای زیادی داشته و علیرغم مدیریت حجم زیادی از سرویسهای رفت و برگشتی حملونقل جادهای، توانسته سال ۱۴۰۰ را بدون حادثه بگذارند.
ترابری فولاد مبارکه؛ الگویی برای دیگر شرکتها
سرهنگ عبدالرضا میرزایی جانشین رئیس پلیسراه استان اصفهان در مورد برگزاری این نشست گفت: تشکیل این کارگروه و همکاری دوجانبه پلیسراه و ترابری شرکت فولاد مبارکه به کاهش حوادث در سطح استان کمک میکند و امیدواریم با بررسی دقیق حوادث جادهای و انجام موارد اصلاحی بتوانیم فولاد مبارکه را بهعنوان الگویی برای دیگر شرکتها مطرح کنیم.
وی افزود: فولاد مبارکه در بسیاری از زمینهها همواره پیشتاز بوده و در این زمینه نیز میتواند به خاطر تجارب و سوابق درخشانی که در زمینه حملونقل جادهای دارد، پیشتاز باشد و این تجارب را به پلیسراهور انتقال دهد تا بتوانیم از بروز حوادث تلخ جادهای در استان اصفهان جلوگیری کنیم.
نظم و برنامهریزی فولاد مبارکه در حوزه حملونقل قابلتقدیر است
سرهنگ محمد حقپرست رئیس عملیات ترافیک پلیسراه استان اصفهان ضمن قدردانی از نظم و برنامهریزی شرکت فولاد مبارکه در حوزه ترابری عنوان کرد: شرکت فولاد مبارکه به نحوی امور ترابری خود را تنظیم کرده که جابهجاییها بهصورت کاملا منظم و بدون حادثه انجام شده و این اقدامات قابلتقدیر است.
وی افزود: برنامهریزیهای زیادی را برای برگزاری نشستهای مشترک بین فولاد مبارکه و مجموعه پلیسراه استان اصفهان انجام دادیم و امیدواریم بهزودی این نشستها را در سطح کشور برگزار کنیم.
همکاریهایی که منجر به کاهش تصادفات جادهای میشوند
سرهنگ علی یزدانبخش رئیس پاسگاه پلیسراه اصفهان-شیراز گفت: همکاری میان پلیسراه استان اصفهان و شرکت فولاد مبارکه به سرویسدهی و حملونقل ایمن منجر میشود و با انتقال تجربیات گرانسنگ این شرکت در حوزه حملونقل به مجموعه شرکتهای صنعتی و پلیسراه کشور میتوان شاهد کاهش تصادفات جادهای بود.
وی در پایان خاطرنشان کرد: فولاد مبارکه الزامات زیادی برای مکانیسمها، رانندگان و حتی مسیرهای مواصلاتی اتخاذ کرده و دائما در حال پایش آنهاست. با انتقال تجربیات موفق این شرکت در حوزه حملونقل و ترابری، میتوانیم شاهد کاهش آمار حوادث و تصادفات جادهای در استان اصفهان، بهخصوص تصادفات مربوط به سرویسهای انتقال کارکنان شرکتها بزرگ صنعتی باشیم.