×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

ویژه های خبری

امروز : چهارشنبه, ۶ اسفند , ۱۴۰۴

156424256

محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان دوشنبه شب در پیامی توئیتری نوشت: صد در صد حق با دونالد ترامپ است که ارتش ایالات متحده هیچ کاری در خلیج فارس ندارد. خروج نیروهای آمریکا (از خلیج فارس) کاملاً در راستای منافع آمریکا و جهان است.

ظریف افزود: اما اکنون روشن است که «تیم ب» نگران منافع ایالات متحده نیست. آنها از دیپلماسی بیزار و تشنه جنگ هستند.

دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا عصر دوشنبه در صفحه توئیتر خود حضور ارتش آمریکا در خلیج فارس را زیر سوال برد و گفت: چرا ایالات متحده باید از کشتی‌های دیگر کشورها محافظت کند؟
ترامپ در پیامی توئیتری نوشت: ۹۱ درصد نفت چین، ۶۲ درصد نفت ژاپن و مواد سوختی بسیای از کشورهای دیگر از تنگه هرمز می‌گذرد، بنابراین چرا ما باید (سال‌ها) از این خطوط کشتیرانی برای دیگر کشورها حفاظت و دفاع کنیم بدون اینکه هزینه آن را دریافت کنیم. همه این کشورها باید خودشان از کشتی‌هایشان در این سفر خطرناک (در گذر از خلیج فارس و تنگه هرمز) حمایت و حفاظت کنند.
ترامپ افزود: ما حتی نیازی به حضور در آنجا (خلیج فارس) نداریم، زیرا ایالات متحده تاکنون به بزرگ‌ترین تولیدکننده انرژی جهان تبدیل شده است.

وی در عین حال به رغم اعتراف خود به ارتباط نداشتن منطقه خلیج فارس به آمریکا، به فرافکنی روی آورد و گفت که خواسته واشنگتن از ایران، نداشتن تسلیحات هسته‌ای و توقف حمایت از تروریسم.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.



ارتباط با سازمان آگهی ها

پاسخگویی ۲۴ ساعته
📱
شماره تماس
+98 910 227 5423
👤
نام
محمدی واحد پشتیبانی آگهی ها
ساعات پاسخگویی
۲۴ ساعته

آخرین اخبار تجارت گردان

به‌روزرسانی لحظه‌ای
در حال بارگذاری اخبار...