×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

ویژه های خبری

امروز : چهارشنبه, ۳ بهمن , ۱۴۰۳
ترخیص و توزیع نهاده دامی بدون مجوز وزارت جهاد کشاورزی ممنوع شد

به گزارش پایگاه خبری تجارت گردان به نقل از شاتا، محمدرضا کلامی در حاشیه ستاد تنظیم بازار با بیان این مطلب، افزود: هیچ واردکنندهای امکان ترخیص و توزیع نهاده ها را خارج از سامانه بازارگاه وزارت جهادکشاورزی نخواهد داشت.

وی دلیل این اقدام را توزیع عادلانه و مناسب نهاده‌های دامی دانست و تصریح کرد: با خاطیان و متخلفان احتمالی برخورد قانونی خواهد شد.

سرپرست معاونت بازرگانی داخلی وزارت صمت در خصوص برگزاری جلسات ستاد ملی تنظیم بازار، نیز گفت: از امروز دهم شهریورماه جلسات کارگروه ملی ستاد تنظیم بازار با تمدید مجوز سران سه قوه تشکیل شده است و بر اساس این مجوز هر دستگاهی که بخواهد اقدام به افزایش قیمت کند باید از ستاد تنظیم بازار مجوزات لازم را دریافت کند.

ممنوعیت واردات برنج همچنان برقرار است

وی گفت: با توجه به افزایش مصرف برخی اقلام از کالاهای اساسی در ماه محرم و صفر، حدود ۳۰ هزار تن برنج، ۳۰ هزار تن شکر، ۳۰ هزار تن روغن نباتی، ۱۰ هزار تن گوشت مرغ و ۲۰۰۰ تن گوشت قرمز در قالب طرح محرم و صفر میان هیات های مذهبی و مساجد سراسر کشور توزیع شده و در ایام پیش روی نیز این توزیع اقلام تداوم دارد.  

کلامی در پایان جلسه تنظیم بازار کشور افزود: مقادیر عرضه کالاهایی برنج، شکر، روغن نباتی، گوشت مرغ و گوشت قرمز از محل ذخایر تعیین سهمیه شده و با توجه به اقدام هیات ها برای تهیه بسته های حمایتی خشک مقرر شد توزیع این اقلام تا ۲۸ صفر از طریق سامانه بیرق و توسط سازمان های صنعت، معدن و تجارت استان ها ادامه داشته باشد.

سرپرست معاونت بازرگانی داخلی وزارت صنعت، معدن و تجارت در خصوص تداوم ممنوعیت واردات برنج تصریح کرد: با توجه به آزاد شدن قیمت ارز وارادت برنج و دیگر تهدیدی برای تولیدات داخلی به شمار نمی آید و برای جلوگیری از کمبود کالا در سطح عرضه علیرغم اینکه ممنوعیت واردات برنج همچنان ادامه دارد و امروز نیز مقرر شد، برنج وارداتی موجود در گمرکات کشور که تا پیش از ۳۱ مرداد وارد کشور شده و قبض انبار و یا تخصیص ارز آنها پیش از این تاریخ است، ترخیص و وارد بازار شوند.

سرپرست معاونت بازرگانی داخلی وزارت صنعت، معدن و تجارت در مورد قیمت گوشت قرمز در کشور نیز تاکید کرد: قیمت دام زنده نسبت به سال ۱۳۹۷ کاهشی بوده و قیمت مصرف کننده نیز همینطور، به عنوان نمونه مخلوط گوسفندی میانگین قیمت آن حدود ۹۷ هزار تومان است.

کلامی ادامه داد: به طور کلی و با هدف حمایت از تولید کنندگان، با توجه به اینکه در صورت آزادسازی صادرات دام زنده، قیمت گوشت غیر قابل کنترل خواهد بود مقرر شد شرکت پشتیبانی امور دام ذخیره استراتژیک این کالا را از محل تولیدات داخلی انجام دهد.

وی اعلام کرد: نرخ مصوب برای گوشت گوساله بسته بندی شده پنج قطعه ای ۷۲ هزار و ۵۰۰ تومان تعیین شد که دولت از تولیدکنندگان خریداری می کند و قیمت مصرف کننده نیز در بازار هم اکنون حدود ۸۰ هزار تومان می باشد.

  1. ولی اله عابدی

    با این قیمت گوشت من دامدار بدبخت شدم

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.