به گزارش پایگاه خبری تجارت گردان،اسدالله کارگر در گفتوگو با ایسنا، در این باره اظهار کرد: علاوه بر بازدید بازرسان از واحدهای خرده فروشی در سطح شهر، نظارت دیگری در نظر گرفتیم که در آن اعضای هیات مدیره اتحادیه فروشندگان میوه و سبزی بر عملکرد واحدهای صنفی نظارت خواهند کرد.
وی ادامه داد: در این بازدیدها به اعضا نکاتی همچون نصب اتیکت، دریافت فاکتور خرید از میدان، رعایت پروتکل های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی، نحوه برخورد با مشتری و میزان سود، یاد آوری می شود.
رییس اتحادیه فروشندگان میوه و سبزی استان تهران در پاسخ به این سوال که اگر بعد از این نظارت ها، واحدی پروتکل های بهداشتی را همچنان رعایت نکرد، چه تدابیری برای آن اتخاذ خواهد شد، گفت: در مرحله اول وظیفه ما این است که واحدها را در رعایت نکات و پروتکل های بهداشتی توجیه کنیم. اگر بعد از چندین تذکر این پروتکل ها رعایت نشد، برخورد شدیدتری خواهیم داشت و درخواست پلمب این واحد را به مراکز مربوطه ارسال خواهیم کرد.
به گفته وی، تقریبا ۷۰ درصد واحدهای میوه فروشی پروتکل های بهداشتی را رعایت می کنند.
https://tejaratgardan.ir/?p=57943