×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

ویژه های خبری

امروز : دوشنبه, ۱۷ دی , ۱۴۰۳
تشکیل کارگروه توسعه همکاری‌های معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس جمهور با شستا

به گزارش تجارت گردان به نقل از شستا رسانه، نشست مشترک حسین افشین معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس جمهور و عارف نوروزی مدیر عامل شرکت سرمایه‌گذاری تأمین اجتماعی برگزار و طرفین ضمن تأکید بر ظرفیت‌های صنعتی و اقتصادی شستا و نقش بالقوه شستا در توسعه روزافزون اقتصاد کشور، در محورهای چهارگانه تأکید بر ارتقای همکاری‌های مشترک کردند.

در ابتدای این نشست که محمدرضا حمیدی معاون تعالی سازمانی و اقتصاد دانش‌بنیان شستا، محمدرضا رضوانیان زاده مشاور مدیرعامل و مدیر امور طرح‌ها و پروژه ها هلدینگ صدرتأمین و سعید سرکار سرپرست مرکز فناوری‌های راهبردی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس جمهور حضور داشتند، دستاوردهای شستا در حوزه قراردادهای منعقده با شرکت‌های دانش‌بنیان در سه سال گذشته، روند صعودی قراردادهای تحقیق و توسعه شرکت‌ها برای توسعه محصولات و فناوری‌های جدید با زیست بوم نوآوری و فناوری کشور و ظرفیت این ابرهلدینگ چند رشته‌ای کشور برای داخلی سازی تجهیزات، ماشین آلات و مواد اولیه وارداتی ساخت بار اول مورد اشاره قرار گرفت.

همچنین با توجه به انعقاد بزرگترین قرارداد هوشمند سازی صنعتی در خانواده شستا با شرکت خدمات ارتباطی رایتل با بهره­گیری از یک درصد سود خالص شرکت­های شستا ( بالغ بر ۲ هزار میلیارد تومان) آمادگی شستا برای هم­گرایی و هم‌افزایی با دیگر فعالیت­ها و ظرفیت‌های کشور اعلام شد.

افشین، ضمن تأکید بر ضرورت ورود به حوزه هوش مصنوعی به صورت ملی و با تمام توان و ظرفیت ملی، بر ابتکار معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش­بنیان ریاست­جمهوری برای راه­ اندازی صندوق ملی هوش مصنوعی و ایجاد و حمایت از پروژه­های کلان ملی برای زیرساخت های توسعه هوش مصنوعی اشاره کرد و از حضور شستا به عنوان یکی از سرمایه­گذاران این صندوق استقبال کرد.

همچنین با توجه به ظرفیت­های صادراتی شستا، آمادگی شستا برای در اختیار قراردادن زیرساخت­های صادراتی برای صادرات فناوری­ها و محصولات دانش­بنیان شرکت­ها، مورد تأکید قرار گرفت.

یکی دیگر از پیشنهادات شستا، حمایت معاونت علمی برای افزودن زغال‌سنگ به سبد انرژی کشور بود. در حال حاضر در دنیا با استفاده از فناوری‌های نوین، زغال‌سنگ به عنوان جایگزین گاز طبیعی مورد استفاده قرار می‌گیرد. زغال‌سنگ حرارتی این قابلیت را دارد تا به عنوان سوختی پاک، به عنوان خوراک پتروشیمی‌ها جایگزین گاز طبیعی شده و در نیروگاه‌های تولید برق نیز از آن بهره‌برداری گردد.

شستا به عنوان دارنده بزرگترین معدن زغال‌سنگ مکانیزه کشور، آمادگی پیشگامی در این موضوع را دارد.

افشین، ضمن استقبال از این پیشنهاد، خواستار دریافت پیشنهاد تفصیلی شستا و پیشبرد موضوع با مشارکت فعال طرفین شد.

در انتهای این دیدار پس از تعیین و معرفی نمایندگان دو طرف توافق شد در حوزه‌های مشترک همکاری مذکور، اقدامات مرتبط طی یک ماه آتی وارد فاز عملیاتی شود.

برچسب ها :

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.