×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

ویژه های خبری

امروز : دوشنبه, ۳ دی , ۱۴۰۳
تعداد جان باختگان کرونا در کشور به ۱۸ هزار و ۶۱۶ نفر رسید

به گزارش پایگاه خبری تجارت گردان، سیما سادات لاری روز دوشنبه درباره آخرین آمار مبتلایان قطعی به ویروس کرونا و موارد فوت ناشی از ابتلا به این ویروس در کشور بیان کرد: از دیروز تا امروز ۲۰ مرداد ۱۳۹۹ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، دو هزار و ۱۳۲ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که یک هزار و ۶۷ نفر از آنها بستری شدند. با این حساب، مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۳۲۸ هزار و ۸۴۴ نفر رسید.

وی ادامه داد: متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۱۸۹ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۸ هزار و ۶۱۶ نفر رسید.

لاری گفت: خوشبختانه تاکنون ۲۸۶ هزار و ۶۴۲ نفر از بیماران، بهبود یافته یا از بیمارستان‌ها ترخیص شده‌اند. همچنین ۳۹۹۲ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند.

معاون وزیر بهداشت بیان کرد: تاکنون دو میلیون و ۷۱۱ هزار و ۸۱۷ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

وی افزود: استان‌های مازندران، تهران، قم، گلستان، خراسان شمالی، اردبیل، اصفهان، البرز، خراسان رضوی، کرمان، سمنان، آذربایجان شرقی، مرکزی، یزد و گیلان در وضعیت قرمز قرار دارند. همچنین استان‌های فارس، ایلام، لرستان، هرمزگان، زنجان، قزوین، آذربایجان غربی، بوشهر، همدان، چهارمحال و بختیاری و کهگیلویه و بویر احمد هم در وضعیت هشدار قرار دارند.

سخنگوی وزارت بهداشت درباره وضعیت کرونا در استان همدان بیان کرد: استان همدان شاهد یک خیز بیماری در اواخر اسفند ماه ۹۸ بود که از فروردین امسال تا حدودی از شدت موارد ابتلا به بیماری کووید ۱۹ در این استان کاسته شد و در پایان اردیبهشت ماه به کمترین میزان رسید. از ابتدای خرداد ماه همزمان با سایر استان‌ها، شاهد رشد چشمگیر موارد ابتلا و بستری در اغلب شهرستان‌های این استان بودیم و در اواسط تیر ماه، موارد ابتلا و بستری در این استان به بیشترین میزان خود رسید.

لاری افزود: در یک ماه گذشته با همکاری مردم و تلاش کادر بهداشت و درمان استان همدان شاهد کاهش نسبی موارد ابتلا و بستری به علت کووید ۱۹ در این استان هستیم. در حال حاضر چهار شهرستان در وضعیت قرمز و سه شهرستان در وضعیت هشدار قرار دارند. موارد ابتلا و بستری در برخی شهرستان‌ها مانند همدان، ملایر، کبودرآهنگ و بهار شدت بیشتری دارد.

معاون وزیر بهداشت ادامه داد: میزان استفاده از ماسک در اماکن عمومی، اداره‌ها و بانک‌ها ۷۸ درصد و در وسایل نقلیه درون شهری و برون شهری ۷۳ درصد گزارش شده است. میزان استفاده از ماسک توسط متصدیان و شاغلان در واحدهای صنفی و صنعتی ۷۵ درصد و توسط شاغلان اداره‌ها و بانک‌ها تا ۹۰ درصد اعلام شده است.

وی اظهار کرد: طی بازرسی‌های انجام شده بیشترین میزان رعایت پروتکل‌ها در استان همدان، در بیمارستان‌ها و کمترین میزان در آرامستان‌ها، پاساژها و مراکز پلیس به علاوه ۱۰ اتفاق افتاده است.

سخنگوی وزارت بهداشت گفت: از نکات مثبت مدیریت بیماری کووید ۱۹ در استان همدان می‌توان به راه اندازی سامانه تلفنی ۳۱۴۳ در این استان، بهره گیری از طرح همیار بازرسان بهداشت و ردیابی موارد تماس نزدیک بیماران با تست مثبت در این استان اشاره کرد. مدیریت و نظام مراقبت دیده ور در مراکزی مانند بهزیستی، زندان‌ها، کارخانه‌ها بزرگ به صورت خود اظهاری علائم انجام می‌شود تا از گسترش بیماری جلوگیری شود.

لاری افزود: امیدواریم با رعایت بیشتر پروتکل‌های بهداشتی و استفاده جدی و همگانی از ماسک توسط مردم استان همدان و به خصوص جوانان این استان، ضمن تداوم روند نزولی در موارد ابتلا و بستری، شاهد خروج این استان از وضعیت هشدار باشیم.

سخنگوی وزارت بهداشت اظهار کرد: بیماری کووید ۱۹ مرز و بوم نمی‌شناسند و همه سیستم‌های بهداشتی جهان را تحت تاثیر قرار داده و هیچ کشوری از این بیماری در امان نیست. بهترین راه حل برای مبارزه با این بیماری، همبستگی و همراهی در عمل و رعایت اصول سه گانه فاصله گذاری فیزیکی، شست‌وشوی مداوم دست‌ها و استفاده از ماسک است. همچنان درخواست ما این است که با پرهیز از سفر غیرضروری، شرکت نکردن در مراسم و دورهمی و حضور در مراکز شلوغ، از سلامت خود و هموطنان‌مان مراقبت کنیم.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.