به گزارش پایگاه خبری تجارت گردان به نقل از ایسنا، محسن حاجی میرزایی در برنامهای تلویزیونی با اشاره به تمهیدات آموزش و پرورش برای مقابله با کرونا گفت: به محض آنکه نخستین تست کرونا مثبت اعلام شد، ما مجموعهای از فعالیتها را آغاز کردیم و همه معاونین سلامت استانها و معاونین بهداشت وزارت بهداشت در یک ویدئو کنفرانس شرکت کردند و تمام ضرورتها و اولویتها را مرور کردند و با کارهایی که باید انجام بدهند آشنا شدند.
وی افزود: دستورالعملهایی برای مدیران مدارس، معلمان و دانشآموزان تدوین شد که شامل نحوه پیشگیری و مراقبتها و اقداماتی بود که باید مورد توجه قرار بگیرد.
وزیر آموزش و پرورش درباره ضدعفونی کردن مدارس گفت: ما به همه مدارس ابلاغ کردیم و آنها کار را شروع کردهاند. سلامت بچهها فوقالعاده اهمیت دارد و تلاش میکنیم شرایط مناسبی را فراهم کنیم.
حاجی میرزایی درباره مشکل مدارس برای تامین مواد ضدعفونی کننده گفت: روز یکشنبه در هیئت وزیران گزارشی از سرانه بهداشت مدارس ارائه دادم. امسال از حیث سرانه مورد نیاز مدارس اولویت را به مناطق محروم داده بودیم. هیئت دولت به سازمان برنامه تاکید کرد که اعتباری را برای مدارس پیش بینی کند تا امکانات و تجهیزات مورد نیاز را تهیه کنند.
وی در پاسخ به اینکه آیا تعطیلی مدارس تا ۱۵ فروردین صحت دارد؟ اظهار کرد: نخیر، ما در تعطیلات، تابع سیاستها و صلاحدید وزارت بهداشت هستیم و اگر در منطقه و استانی وزارت بهداشت تشخیص بدهد که تعطیلی ضرورت دارد ما حتما این کار را انجام خواهیم داد.
تعطیلی مدارس تا ۱۵ فروردین صرفا پیشنهاد کمیسیون آموزش مجلس بود
وی درباره اعلام اخباری از سوی کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی درباره تعطیلی مدارس تا پایان تعطیلات نوروزی گفت: آنها پیشنهادی تهیه و به رئیس مجلس دادهاند. موضوع تخصصی و در صلاحیت وزارت بهداشت است که تشخیص بدهد چه نوع اجتماعاتی خطرناک است و آیا مدارس باید تعطیل شوند یا خیر؟.
وی افزود: این روزها برخی مناطق به علت توصیهها تعطیل شدهاند، اما از این پس منحصرا از مسیر وزارت بهداشت و اعلام ضرورت از سوی آنها، تعطیلی را اعلام خواهیم کرد.
ارائه آموزشهای مجازی در صورت تداوم تعطیلات
وزیر آموزش و پرورش درباره اینکه آیا کلاسهای جبرانی برگزار می شود یا سال تحصیلی با تاخیر تمام میشود؟ گفت: ما برای اینکه شرایط تحصیل را تامین کنیم اگر در جایی تعطیلات بلندمدت تری نیاز بود برای جبران فرصت از دست رفته از روشهای مجازی استفاده میکنیم. گروهی را مامور کردیم تا آخر این هفته این کار را انجام بدهند و زمینه آموزش مجازی را فراهم کنند. اگر ادامه تعطیلی لازم بود از طریق فضای مجازی آموزش غیرحضوری را در دستورکار داریم.
وی همچنین در پاسخ به اینکه آیا اگر فرزند مدرسهای داشتید اجازه میدادید در این شرایط به مدرسه برود؟ گفت: یک فضای عمومی در جامعه دامن زده میشود که ممکن است خیلی واقع بینانه نباشد. این موضوع در تخصص من نیست و موضوعی بهداشتی است.
وی ادامه داد: بنده در جایگاه یک پدر، به مجموعه بهداشت و درمان اعتماد میکنم و اگر وزارت بهداشت در جایی تشخیص بدهد که مشکلی برای بچهها وجود ندارد به گفته آنها اعتماد میکنم.
سیاست قطره چکانی اعلام تعطیلات برای جلوگیری از سفر است؟
وزیر آموزش و پرورش درباره اینکه آیا شما که متولی مدارس هستید، اعلام تعطیلی را به مجموعه دیگری می سپارید؟ اظهار کرد: مرجع تخصصی اعلام ضرورت تعطیلی، وزارت بهداشت است. ما نمیدانیم که این کار ضرر دارد و در چه حدی و کجا باید تدابیری اتخاذ شود. از قلمرو بیماری اطلاع دقیق نداریم اما وزارت بهداشت قلمرو و میزان شیوع را میداند. ما بر اساس صلاحدید آنها تصمیم میگیریم.
وی درباره سیاست قطره چکانی اعلام تعطیلی مدارس به منظور جلوگیری از به سفر رفتن مردم نیز گفت: خیر، اینطور نبوده و در این روزها شوراهای تامین استانی اختیاراتی داشتند و به صلاحدید خودشان روزهایی را تعطیل اعلام کردهاند. به منظور انسجام بخشیدن به تعطیلات پراکنده در دولت بحث و مقرر شد که وزارت بهداشت تشخیص بدهد چه موقعی و در کجا لازم است تعطیلی را اعلام کند.
https://tejaratgardan.ir/?p=40509