×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

ویژه های خبری

امروز : شنبه, ۶ بهمن , ۱۴۰۳
تغییرات اقلیمی و پیش‌بینی‌های آخرالزمانی یک بوم‌شناس! موج شدید گرما از امریکا تا ایران

قاسم تقی‌زاده‌خامسی در صفحه اینستاگرامی خود درباره تغییرات اقلیمی در سراسر جهان از جمله ایران نوشت: پیش‌نویس ۴۰۰۰ صفحه‌ای لو رفته از گزارش‌های پنل بین‌المللی اقلیمی IPCC به سازمان ملل بیانگر تحقق بدترین سناریوی تغییرات اقلیمیی است. 

بر اساس این گزارش، موج‌های گرمای ناسازگار با زندگی انسان، قحطی‌های عظیمی آسیب شدید شهرهای ساحلی و موج پیاپی بیمار‌های واگیر نه تا سال ۲۱۰۰ بلکه بیش از ۲۰۵۰ و نه ۲ درجه افزایش دما نسبت به قبل از انقلاب صنعتی بلکه با همین افزایش فعلی ۱٫۱ تا ۱٫۳ درجه تجربه خواهد شد.

این گزارش قرار بود در فوریه ۲۰۲۲ منتشر شود، گزارش‌هایIPCC  بیشتر به پیش‌بینی‌های آخرالزمانی ناظران اقلیمی مانند” گای‌مک‌فرسون” شباهت پیدا می‌کند. “گای‌مک‌فرسون” بوم‌شناس مشهور مدعی است که بشریت تا ۲۰۲۶ در مسیر انقراض خواهد رفت و تغییر اقلیم در خطرناکترین نقطه تاریک تاریخ قرار گرفته است، او یک تفکر آخرالزمانی دارد که مخالفان و طرفداران بسیار دارد. آب و هوای این روزها در غرب کانادا و مرگ ده‌ها نفر در کانادا از گرمای ۵۰ درجه و بخشی از امریکا نام او را دوباره زنده کرده است.

در امریکا ذخیره آب سد هوور HONOOVER DAM (بزرگترین ذخیره آب پشت سد آب این کشور) به تنها ۳۵ درصد حداکثر ظرفیت رسیده است.

دریاچه مید LAKE MEED بعد از ساخت سد هوور بر رودخانه کلورادو بودجود آمده بود و اکنون روستاهای متروک و قاقیق‌های مغروق یکی‌یکی سر بیرون می‌آورند .

در پایین‌دست این سد آب مصرفی ۴۰ میلیون نفر در امریکا و مکزیک و الکتریکسته ۸ میلیو نفر امریکایی تحت‌تاثیر قرار گرفته است.

و شرایط اضطراری اعلام و دستور صرفه‌جویی صادر شده است. نیمه غربی ایالات متحده (از ریوگرانده در جنوب تا کوه‌های راکی در شمال) در بیست و دومین سال یک خشک‌سالی عظیم قرار دارد و تابستان سال ۲۰۲۱ برای این منطقه خشک‌ترین و گرم‌ترین در طی ۱۰۰۰ سال اخیر است! موج گرمای شدید که دلیل آن سکون جبهه‌های هوایی ناشی از سینوسی شدن و تکه‌تکه شدن جریان ج‌ استریم است، به این موضوع اضافه شده است. در پایین‌دست سد هوور محصولات کشاورزی با مصرف آب بالا رها شده‌اند در غرب کانادا این هفته دمای ۴۹٫۲ درجه به ثبت رسید و ۱۳۴ نفر کشته گرفت.

تغییرات اقلیمی ناگهانی به وسعت جهان و سرعتی فراتر از همه پیش‌بینی‌ها اتفاق می‌افتند و به مرزها اهمیتی نمی‌دهند و کشور ما از این تغییرات مثتسنی نیست.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.