احسان اووت، دبیرکل موسسه استاندارد و اندازهشناسی کشورهای اسلامی(اسمیک) که به منظور شرکت در نمایشگاه حلال اصفهان به میزبانی اتاق بازرگانی استان به ایران سفر کرده است در نخستین روز حضور خود به دیدار دکتر فرزانه انصاری، رییس سازمان ملی استاندارد ایران آمد و انتصاب شایسته وی را تبریک گفت.
دکتر انصاری در این دیدار ضمن خوش آمدگویی به سابقه تاریخی و تمدن غنی دو کشور ایران و ترکیه اشاره کرد و اظهار داشت:این ارتباط در قالب فعالیتهای استانداردسازی بیش از قبل گسترش می یابد.
رییس سازمان ملی استاندارد ایران، عضویت جمهوری اسلامی ایران در هیات مدیره اسمیک در ۶ دوره متمادی را نشان از همراهی اعضای موسسه استانداردسازی و اندازه شناسی کشورهای اسلامی دانست و آمادگی سازمان ملی استاندارد ایران را برای برگزاری نشست شورای مدیریت تایید صلاحیت اسمیک (AC) در تهران اعلام کرد.
دکتر انصاری در ادامه خواستار حمایت بیشتر کشور ترکیه برای کسب کرسی های ریاست و گسترش فعالیتهای جمهوری اسلامی ایران در کمیته های ارزیابی انطباق ،کمیته حکمرانی و شورای مدیریت تایید صلاحیت (BOD) اسمیک شد که مورد تایید دبیرکل اسمیک قرار گرفت.
معاون رییس جمهور با بیان اینکه قدرت سازمان های استانداردسازی به استانداردهای آنهاست خاطرنشان کرد: رویکرد سازمان ملی استاندارد ایران در حوزه استانداردسازی با توجه به قوانین و مقررات به ویژه در بحث حلال، کسب سهم بیشتر از بازارهای جهانی و رقابتی شدن کالاهای ایرانی است.
وی با اشاره به وجود ۲۰ استاندارد حلال در اسمیک تصریح کرد: این اتانداردها در کشور ما نیز با شتاب بیشتری تدوین و بکار گرفته می شود.
احسان اووت، دبیرکل اسمیک ضمن تبریک به انتصاب دکتر فرزانه انصاری به عنوان رییس سازمان ملی استاندارد ایران اذعان داشت: وجود فردی آگاه و مطلع مانند سرکار در نظام استانداردسازی می تواند فعالیت ها را به نحو مطلوبی سرعت بخشد.
احسان اووت با بیان اینکه در بحث حلال نیازمند کارشناسان فنی و آگاه هستیم، گفت: حضور پررنگ نمایندگان ایرانی در همایش و مجامع برای ارایه سخنرانی های فنی و آگاهی بخشی در زمینه حلال میتواند کمک موثری به گسترش همکاری ها نماید.
در ادامه دکتر انصاری از تشکیل شورای مشورتی حلال در کشور خبر داد و اعلام داشت: دکتر محمدحسین شجاعی به عنوان نماینده سازمان ملی استاندارد ایران در کمیته ارزیابی انطباق اسمیک معرفی و برای نماینده هیات مدیر فنی و شورای مدیریت تایید صلاحیت افراد واجد صلاحیت معرفی خواهند شد تا در اجلاسیه های اسمیک بتوانیم فنی تر و موثرتر حضور پررنگ داشته باشیم.
احسان اووت در پایان ضمن ابراز خرسندی از تسلط دکتر انصاری به مباحث فنی استانداردسازی به ویژه در بحث حلال، حمایت خود را از عضویت جمهوری اسلامی ایران در کمیته های فنی مورد بحث اعلام داشت.
وی این دیدار را آغازی برای فعالیت های بیشتر و گسترده تر فی مابین پیش بینی کرد و اذعان داشت: دیدگاه متفاوت و جامع رییس سازمان ملی استاندارد ایران نسبت به موضوع استانداردسازی، بیانگر مشارکت بیش از پیش این سازمان در نشست های اسمیک می باشد
دبیرکل اسمیک اظهارداشت: اگر استانداردها توسط اهل فن و متخصصان نوشته شود قوی و قابل اجراست و معتقدم لازمه استاندارد تجربه است و فقط با نوشتن و تدوین حاصل نمی شود.
احسان اووت با اشاره به انتخاب تاریخ (۱۷ می) به عنوان روز جهانی حلال یادآور شد: دومین همایش را برای این روز مهم درپیش داریم .
دکتر شجاعی نیز در ادامه به سابقه فعالیت اسمیک در تدوین استانداردهای حلال اشاره کرد و اظهارداشت: این استاندارها باید بازنگری و روزآمد شود، بطوریکه اساس آن ها مبتنی بر اصول فقهی ثابت بماند تا ضمن تغییرات ضروری ارزشهای این استانداردها حفظ گردند.
مدیرعامل مجموعه فولاد سنگان از تولید چشمگیر این مجموعه در ۹ ماهه اول سال جاری…
عبدالناصر همتی با بیان اینکه هفته گذشته ۱۷ هزار مجوز کسب و کار را صادر…
مصطفی سالاری مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی در نشست کمیته درمان این سازمان که با حضور…
شرکت سهامی بیمه ایران، بزرگترین و باسابقهترین شرکت بیمهای کشور با کسب سه کرسی از…
همراه اول در بیستویکمین دوره جشنواره برترینهای روابطعمومی ایران با کسب بالاترین امتیاز، نشان ویژه…
مدیرعامل شرکت سرمایهگذاری تأمین اجتماعی با تأکید بر اینکه رایتل مرکز ثقل کسب و کارهای…