تورم ۳۹.۸ درصدی تولید مرغ در تابستان ۹۹

به گزارش روز یکشنبه ایرنا از مرکز آمار، تغییرات شاخص قیمت تولیدکننده (نرخ تورم) بخش مرغداری های صنعتی نسبت به فصل قبل (تورم فصلی) در تابستان ١٣٩٩ به ۳۴.۷ درصد رسید که در مقایسه با فصل قبل (١.٢درصد )، ٣٣.۵ درصد افزایش دارد.
همچنین در میان اقلام مرغداری‌های صنعتی، کمترین تورم فصلی مربوط به ” جوجه یک روزه ” (٠,٩- درصد ) و بیش­ترین آن مربوط به م ” مرغ گوشتی”  (۵۳.۱ درصد ) است.
نرخ تورم تولیدکننده بخش مرغداری‌های صنعتی نسبت به فصل مشابه سال قبل (تورم نقطه به نقطه) در تابستان ١٣٩٩ به ۳۹.۸ درصد افزایش رسید که در مقایسه با فصل قبل (١۶.١ درصد )، ٢٣.٧ واحد درصد افزایش داشته است.
 میانگین قیمت دریافتی توسط تولیدکنندگان محصولات مرغداری‌های صنعتی به ازای تولید قلم‌های خود در داخل کشور، در فصل تابستان ١٣٩٩ نسبت به فصل تابستان ١٣٩٨ به میزان ٣٩.٨ درصد افزایش دارد.
کمترین تورم نقطه به نقطه در بین قلم‌های مرغداری های صنعتی، مربوط به قلم ” جوجه ی یک روزه ” (۶.٧ درصد) و بیش­ترین آن مربوط به  ” تخم مرغ خوراکی” (١٢١.۵ درصد) است.
براساس این گزارش نرخ تورم تولیدکننده محصولات مرغداری‌های صنعتی در داخل کشور در چهار فصل منتهی به تابستان ١٣٩٩ نسبت به مدت مشابه در سال قبل به ۱۵.۲ درصد رسید که نسبت به فصل قبل(١٢.٩)، ٢.٣ واحد درصد افزایش نشان می­‌دهد.
علاوه براین در فصل مورد بررسی، در میان قلم‌های مرغداری های صنعتی در کشور، کمترین تورم سالانه مربوط به قلم ” جوجه ی یک روزه” (٠.٢- درصد ) و بیش­ترین آن مربوط به قلم “کود ”  (۵۵.٢ درصد) بود.
شاخص استانی
بررسی نرخ تورم  تولیدکننده محصولات مرغداری ‌های صنعتی کشور در تابستان ١٣٩٩ نشان می­‌دهد که شاخص اکثر استان‌های کشور نسبت به فصل قبل با افزایش روبه رو بوده است. بیشترین میزان افزایش مربوط به استان بوشهر با ۷۶.۳۲درصد و بیشترین میزان کاهش مربوط به استان گیلان با ١.٩٩ درصد کاهش است.
مقایسه شاخص کل استان‌ها در فصل جاری نسبت به فصل مشابه سال قبل نشان می‌دهد که  اکثر استان ها با افزایش روبه رو بوده اند بطوریکه بیشترین میزان افزایش مربوط به استان چهار محال و بختیاری با ۱۸۴.۹۴درصد و بیشترین میزان کاهش آن مربوط به استان گیلان با ٨.۵٩ درصد کاهش است.
به گزارش ایرنا، مرکز آمار کشور پیش از این اعلام کرد: نرخ تولید تولیدکننده محصولات مرغداری‌های صنعتی در چهار فصل منتهی به زمستان ۹۸ به میزان ۲۲.۸ درصد کاهش یافت.
براساس این گزارش نرخ تورم تولیدکننده بخش مرغداری‌های صنعتی در زمستان ۹۸ نسبت به پاییز به منفی ۷.۲ درصد رسید که در مقایسه با همین اطلاع در فصل قبل (١٠.۴ افزایش)، ١٧.۶ درصد کاهش داشت. کمترین تورم فصلی مربوط  به «جوجه ی یک روزه» با منفی ۲۶.۳ درصد و بیش­ترین آن مربوط به «تخم مرغ نطفه دار» ۲۰ درصد ثبت شده بود.
نرخ تورم تولید مرغداری‌ها در زمستان ۹۸ نسبت به زمستان قبل از آن (زمستان ۹۷) هفت درصد کاهش یافت.
 میانگین قیمت دریافتی توسط تولیدکنندگان محصولات مرغداری های صنعتی به ازای تولید قلم های خود در داخل کشور، در زمستان ١٣٩٨ نسبت به فصل زمستان ١٣٩٧، هفت درصد کاهش دارد. در بین قلم‌های مرغداری های صنعتی، کمترین تورم نقطه به نقطه مربوط به «جوجه ی یک روزه» با منفی ۲۳.۸ درصد و بیش­ترین آن مربوط به «کود» ۷۱ درصد است.

فتحنایی

Recent Posts

بیمه ایران به دوران اوج خود بازمی‌گردد / چشم‌انداز روشن برای آینده بیمه ایران

مدیر عامل شرکت بیمه ایران اعلام کرد: این شرکت طی ۸۹ سال گذشته بهترین طرح‌ها…

5 ساعت ago

بازدید رئیس سازمان عقیدتی سیاسی وزارت دفاع از مجتمع پتروشیمی پردیس

حجت الاسلام آقاجان‌پور در این بازدید ضمن ابلاغ پیام تشکر رهبر انقلاب از تولیدگران اقتدار…

16 ساعت ago

معرفی تیم‌های برتر مسابقات تنیس روی میز صنعت بیمه

چهارمین دوره مسابقات تنیس روی میز صنعت بیمه با معرفی و تقدیر از تیمهای اول…

16 ساعت ago

در اندیشه تکمیل زنجیره ارزش فولاد/در مسیر توسعه همه‌جانبه مصمم هستیم

فولاد، یکی از صنایع مادر در سطح جهان محسوب می‌شود که با توجه به اهمیت…

16 ساعت ago

حضور فعال بانک تجارت در کیش اینوکس ۲۰۲۴

بانک تجارت به همراه هلدینگ مالی خود ازجمله شرکت بیمه تجارت نو با حضور فعال…

16 ساعت ago

مشارکت رایتل جهت هوشمندسازی سیمان زنجان

نشست مشترک شرکت خدمات ارتباطی رایتل و شرکت سیمان زنجان برگزار شد.

16 ساعت ago