×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

ویژه های خبری

امروز : جمعه, ۲ آذر , ۱۴۰۳
توضیح سازمان حفظ نباتات درباره حمله ملخ‌ها به مرز مهران/ ملخ‌های مهاجم در خطرناک‌ترین مرحله هستند/ هر ملخ ۲۱۰ تا ۴۲۰ پوره تولید می‌کند

به گزارش پایگاه خبری تجارت گردان، رضا میر در گفت‌وگو با ایلنا با بیان اینکه هر ملخ در طول زندگی کوتاه خود یک تا دوبار تخمگذاری می‌کنند، اظهار کرد: هر ملخ در هنگام تخم‌گذاری امکان تولید سه کپسول حاوی ۷۰ عدد تخم است به عبارت دیگر یک ملخ در هر تخم‌گذاری ۲۱۰ ملخ دیگر را تولید می‌کند.

وی ادامه داد: به طور معمول تخم‌گذاری در یک مرحله انجام می‌شود، اما در شرایط مساعد این آفت توان دو مرحله تخم‌گذاری در طول عمر خود را دارد که نتیجه آن تولید ۴۲۰ ملخ است.

میر با یادآوری اینکه مرحله ابتدای زندگی ملخ‌ها را پوره می‌گویند، گفت: مرحله پوره خطرناک‌ترین مرحله زندگی ملخ است چون نشان از افزایش جمعیت در مدت کوتاه با تبدیل تخم به ملخ دارد.

وی تصریح کرد: در این مرحله در مدت کوتاهی با افزایش جمعیت آفت روبه‌رو می‌شویم در صورتی که به موقع اقدام نشود کنترل آفت سخت خواهد بود.

سخنگوی سازمان حفظ نباتات کشور ضمن تائید فیلم منتشر شده از تهاجم ملخ‌های صحرایی به مرز مهران این ملخ‌ها را در مرحله پوره عنوان کرد که خطرناک‌ترین مرحله رشد این آفت است.

میر اضافه کرد: در فیلم مشخص است که ملخ‌ها در سن ۱ و ۲ رشد قرار دارند.

به گفته وی؛ در سن ۱ و ۲ آفت هنوز توان پروازی نداشته و حرکت آن به شکل جهش است که امکان مبارزه موثر را فراهم می‌کند.

وی با تاکید بر اینکه ما آمادگی کامل برای مبارزه با تهاجم بیشتر ملخ‌ها به کشور را داریم، اظهار کرد: سموم مورد نیاز تامین و تجهیزات در دسترس استان‌های که تهدید آفت برای آن بیشتر است آماده و تحویل داده شده است.

سخنگوی سازمان حفظ نباتات کشور درباره آخرین وضعیت مبارزه با این آفت در کشور گفت: در حال حاضر ۶ استان هرمزگان، سیستان و بلوچستان، خوزستان، فارس، بوشهر و جنوب کرمان مبارزه با آفت ملخ صحرایی در جریان است.

میر میزان سطح مبارزه تا امروز را ۷۲ هزار و ۷۵۸ هکتار اعلام کرد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.