×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

ویژه های خبری

امروز : پنج شنبه, ۷ اسفند , ۱۴۰۴
تولیدروزانه ۴۰هزاربشکه میعانات گازی در پالایشگاه فاز ۱۳پارس جنوبی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت نفت، محمد سعیدیان با بیان اینکه این پالایشگاه مطابق طراحی باید روزانه ۵۰ میلیون مترمکعب گاز تولید کند، گفت: هم‌اکنون مقدار گاز تولیدی پالایشگاه روزانه بیش از ۳۵ میلیون متر مکعب با گاز تحویلی از سکوهاست که با تکمیل چاه‌ها رقم تولید به مقدار طراحی می‌رسد.
وی با اشاره به اینکه برای فاز ۱۳، ۳۸ حلقه چاه پیش‌بینی شده است که باید روزانه ۲ میلیارد فوت مکعب گاز به پالایشگاه تحویل دهند، تصریح کرد: هم‌اکنون یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون مترمکعب گاز از طریق دریا برای پالایشگاه خوراک ارسال می‌شود که مطابق برنامه این مقدار تا پایان سال افزایش می‌یابد.
این پالایشگاه مطابق طراحی باید روزانه ۲ هزار و ۵۰۰ تن اتان، ۲ هزار تن پروپان، یک هزار و ۲۰۰ بوتان و ۸۰ هزار بشکه میعانات گازی تولید کند.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.



ارتباط با سازمان آگهی ها

پاسخگویی ۲۴ ساعته
📱
شماره تماس
+98 910 227 5423
👤
نام
محمدی واحد پشتیبانی آگهی ها
ساعات پاسخگویی
۲۴ ساعته

آخرین اخبار تجارت گردان

به‌روزرسانی لحظه‌ای
در حال بارگذاری اخبار...