×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

ویژه های خبری

امروز : پنج شنبه, ۶ دی , ۱۴۰۳

به گزارش پایگاه خبری تجارت گردان، حسن نیلفروش زاده در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه تولیدکنندگان در بخش توزیع نقشی ندارند، تصریح کرد: بعد از تولید و رنگ آمیزی پارچه شبکه بازرگانی وارد می‌شود ک معمولا در هر بخش از این شبکه، درصدی از افراد فرصت طلب حضور دارند.

وی ورود شبکه‌های تولید انبوه و کارخانه‌های بزرگ به تولید روپوش مدارس را راه حل حذف دلالان از این بخش عنوان کرد و گفت: معمولا بین ارسال پارچه به بنکداران بازار و بعد ارسال آن به تولیدکنندگان و در مرحله آخر توزیع لباس، چندین واسطه حضور دارند.

دبیر انجمن صنایع نساجی ایران از میزان حضور دلالان در بازار پوشاک مدارس اظهار بی‌اطلاعی کرد و گفت: در بیشتر موارد واسطه‌ای قبل و بعد از هر شاخه از شبکه توزیع ما حضور دارد که هزینه‌هایی به هر مجموعه اضافه می‌کند.

به گزارش ایسنا، پیش‌تر رییس اتحادیه خیاطان گفته بود که ممکن است برخی مدارس سفارش دوخت روپوش دانش‌آموزان را به واحدهای بدون شناسنامه بدهند که حتی پروانه کسب نیز نداشته باشند؛ بنابراین ممکن است قیمت تمام شده روپوش برای مدارس خیلی بالاتر از این قیمت‌ها تمام بشود.

عضو هیئت مدیره اتحادیه صنف تولیدکنندگان و فروشندگان پوشاک تهران نیز با بیان اینکه در حال حاضر نهادی برای نظارت بر کیفیت لباس مدارس وجود ندارد، از حضور دلالان برای گرفتن سفارش روپوش از مدارس خبر داده بود.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.