×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

ویژه های خبری

امروز : شنبه, ۳ آذر , ۱۴۰۳
تولید ۲ هزار و ۵۰۰ تن گوشت ماهیان خاویاری در کشور

 به گزارش تجارت گردان به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، «حسین عبدالحی» تولید بچه ماهی را یکی از چالش های اصلی در حوزه پرورش ماهیان خاویاری خواند و اظهار داشت: خوشبختانه بخش خصوصی در سال گذشته توانست بخش عمده ای از بچه ماهی مورد نیاز در حوزه ماهیان خاویاری را تولید کند.

وی با بیان این که سالانه بین یک میلیون تا دو میلیون تن بچه ماهی خاویاری نیاز داریم، گفت: تقاضا برای بچه ماهی خاویاری همیشه بیش از تولید آن بوده است، اما با ورود بخش خصوصی به این عرصه، امسال مشکل تولید بچه ماهی تقریبا حل شده است.

عبدالحی افزود: با توجه به این که سن بلوغ ماهیان خاویاری بالا و تکثیر آن تخصصی است، تولید بچه ماهی در گذشته توسط مراکز تکثیر دولتی انجام می گرفت، اما امسال بخش خصوصی توانست بخشی از نیاز به این نهاده را حل کند.

وی ادامه داد: ما در مورد تولید بچه ماهی سایر ماهیان گرم‌آبی و میگو در داخل مشکلی نداریم و در حوزه میگو در حال حاضر بیش از ۳۰ مرکز تکثیر تولید بچه ماهی در کشور فعال هستند.

معاون توسعه آبزی پروری سازمان شیلات ایران، سطح کشت میگو در سال ۹۸ را ۱۲ هزار و ۳۳۶ هکتار عنوان و بیان کرد: از این سطح ۴۶ هزار تن میگو در کشور تولید شد.

وی اظهار داشت: به رغم شیوع ویروس کرونا و مشکلاتی که در تولید پیش آمد، پیش بینی می کنیم میزان تولید میگو در سال جاری نیز همانند سال گذشته باشد.

عبدالحی اضافه کرد: ما در زمینه میگو تا یک ماه پیش به دلیل مشکلات ناشی از کرونا بیش از ۴۰ درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل عقب بودیم، اما با پیگیری های ستاد سازمان، این عقب ماندگی به ۱۳ درصد رسیده است و امیدواریم تا پایان ذخیره سازی بتوانیم سطح زیر کشت را افزایش دهیم.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.