به گزارش پایگاه خبری تجارت گردان به نقل از روابط عمومی شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس، تقی صانعی در نشست خبری آنلاین با خبرنگاران به نمایندگی از شورای راهبردی پتروشیمیهای عسلویه به بیان اقدامات این شورا در راستای مسئولیت اجتماعی در جریان اپیدمی کرونا پرداخت.
وی با اشاره به برگزاری جلسات متعدد و منظم مدیریت بحران منطقه و مدیران پتروشیمیهای منطقه بلافاصله بعد از اپیدمی کووید ۱۹ در کشور گفت: در این جلسات سناریوهای مختلفی برای عملکرد موثر پتروشیمی در جریان این اپیدمی به گونهای که به نفع مردم و جامعه و در راستای کاهش و رفع این بحران باشد مطرح شد و خروجی آن یک برنامه نظام مند بود.
صانعی افزود: در این نشست تنها به چهار اقدام از اقدامات متعدد انجام شده اشاره میکنم، ۱۸ شرکت پتروشیمی منطقه عسلویه با هماهنگی انجام شده با استاندار بوشهر و رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر مبلغ ۹۲ میلیارد ریال به حساب دانشگاه علوم پزشکی برای خرید تجهیزات و دستگاههای مورد نیاز بیمارستانهای استان و منطقه واریز کردند.
مدیرعامل پتروشیمی نوری ادامه داد: همچنین بیش از ۳۰ میلیارد ریال کمکهای متفرقه از سوی این شورا برای خرید دوربینهای حرارتی و نصب در فرودگاه عسلویه، خرید ۲۷ دستگاه exhaust fan برای بیمارستان جم، تهیه و توزیع مواد ضدعفونی کننده، ماسک، شوینده و فراهم کردن محیط مناسب برای قرنطینه موارد مشکوک توسط این شورا اهدا شد.
عضو شورای راهبردی شرکتهای پتروشیمی منطقه عسلویه، تصریح کرد: هفت مرکز درمانی در این منطقه وجود دارد که تصمیم بر احصا نیازها و تجهیز این مراکز گرفته شد، دستگاهها و تجهیزات مورد نیاز این مراکز با ارزیابیهای صورتگرفته بالغ بر ۷۴ میلیارد بودجه نیاز داشت که این مبلغ توسط شرکتهای تولیدی مستقر در عسلویه تامین و واریز شد و به زودی در اختیار مسئولان مربوطه برای تجهیز این مراکز قرار میگیرد.
وی افزود: اقدام مهم دیگری که توسط شورای راهبردی پتروشیمی در منطقه انجام شد تهیه بیش از ۱۰ هزار بسته مواد غذایی به ارزش هر بسته حدود سه میلیون ریال شامل برنج، روغن، ماکارونی، چای، مواد شوینده و سویا است که این بستهها جمعاً به ارزش ۳۰ میلیارد ریال در اختیار نیازمندان قرار میگیرد.
صانعی مجموع کمکهای اهدایی پتروشیمیها در راستای انجام مسئولیت اجتماعی در اپیدمی کرونا در منطقه عسلویه را ۲۱۶ میلیارد ریال اعلام و خاطر نشان کرد: با مدیریت بحرانی که به صورت منظم در منطقه با محوریت مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی پارس انجام میشود تمام مشکلات در آنجا بررسی میشود، نیازمندیها بررسی میشود و هر کس وظیفه خود را میداند و به آن عمل میکند. اگر استان بوشهر درجریان بیماری کووید ۱۹ استان سفید نام گرفته به دلیل مدیریت خوب و همکاری بین بخشی خوبی است که صورت گرفته است.