×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

ویژه های خبری

امروز : چهارشنبه, ۳ بهمن , ۱۴۰۳

به گزارش ایسنا، ترکش‌های عقد قرارداد کاوه رضایی با استقلال و فسخ قرارداد این بازیکن با آبی‌پوشان پایتخت، همچنان یکی از معضل‌های مدیران باشگاه استقلال است. مهاجم نیم فصل اول تیم فوتبال تراکتور در حالی که قرار بود در شروع فصل جاری در جمع آبی‌پوشان پایتخت حضور پیدا کند، در نهایت سر از تراکتور درآورد. او قرار بود در نیم‌فصل دوم به استقلال بیاید اما همچنان وضعیت این بازیکن در هاله‌ای از ابهام قرار دارد و مشخص نیست مقصد آینده رضایی کدام تیم خواهد بود؟

پر بودن لیست استقلال،‌ یکی از موانع استقلالی‌ شدن رضایی در نیم‌فصل اول و دوم بود. او در اول فصل به علت پر بودن لیست بزرگسالان استقلال راهی تراکتور شد اما نتوانست عملکرد خیلی خوبی در ابتدای حضور خود در جمع سرخ‌پوشان تبریزی داشته باشد. کاوه در اواخر نیم‌فصل اول گام به گام عملکرد بهتری از خود نشان می‌داد اما در نهایت قرارداد خود را با تراکتور فسخ کرد تا به استقلال بازگردد اما لیست استقلال در نیم‌فصل دوم هم کامل بود و کاوه باز هم به استقلال نیامد و به گفته‌ی یکی از مدیران باشگاه استقلال،‌ کاوه بدون بازی برا این تیم، می‌تواند ۲۰ میلیارد تومان از استقلال غرامت بگیرد.

بیشتر بخوانید

کاوه رضایی استقلالی شد

کاوه رضایی به تراکتور پیوست

بندهای عجیب قرارداد استقلال با کاوه رضایی

روز گذشته (یک‌شنبه)، اطلاعاتی در خصوص قرارداد کاوه رضایی با استقلال منتشر شد که در آن اعداد و ارقام مختلفی از دریافتی‌های رضایی در آن مشهود بود. یکی از نکات قابل توجه این قرارداد، وجود آپشن‌هایی با ارقام بالا بود که باعث شد مدیریت سابق باشگاه استقلال در ارتباط با این مساله مورد انتقاد قرار گیرد.

اما این همه جزییات قرارداد رضایی با استقلال نیست. کاوه رضایی در زمان عقد قرارداد با استقلالی‌ها، از آپشن‌های دیگری هم برخوردار بود که باعث شد این بازیکن دست بازی برای اقدامات لازم علیه باشگاه داشته باشد.

عقد قرارداد براساس الگوهای خارجی

قراردادی که میان استقلال و کاوه رضایی تنظیم شده، برخلاف سایر بازیکنان ایرانی و طبق الگوی قرارداد یک بازیکن خارجی تنظیم شده است!

رسیدگی حقوقی در فیفا به جای ایران!

در قرارداد این بازیکن قید شده بود که اگر اختلافی میان طرفین پیش بیاید، به فیفا مراجعه شود که این روند برای بازیکنان خارجی شاغل در فوتبال ایران در نظر گرفته می‌شود.

قرارداد دو زبانه برای کاوه

مساله بعدی، دو زبانه بودن قرارداد کاوه رضایی بود که این هم مربوط به بازیکنان خارجی است و طبق اصول رایج، قرارداد بازیکنان ایرانی با باشگاه ایرانی باید بر مبنای زبان فارسی باشد. موارد دیگری هم برای قرارداد کاوه رضایی مدنظر قرار گرفته شد که مجموع آن‌ها این مساله را قلمداد می‌کرد که مهاجم تیم فوتبال استقلال، یک بازیکن خارجی به حساب می‌آید.

قرارداد ریالی یا دلاری؟

با وجود تمام این مسائل، رضایی در نهایت نتوانست استقلالی شود و به تراکتور پیوست. گفته می‌شود که مدیران استقلال  در آن زمان روند مذاکرات و قرارداد خود را با کاوه رضایی تغییر داده‌اند اما همچنان مشخص نیست که جزئیات قرارداد کاوه رضایی با استقلال مثل یک بازیکن ایرانی قلمداد می‌شود یا کاوه رضایی این قدرت را دارد که برای احقاق حقوق خود به فیفا شکایت کند و مثل استراماچونی، میلیچ و پادوانی و دیگر استقلالی‌های خارجی سابق، دوباره پای این باشگاه را به جریمه‌های دلاری باز کند.

نکته قابل توجه دیگری که در پرونده کاوه و استقلال وجود دارد، سکوت یا توجیه مدیران باشگاه بر سر این پرونده است؛ پرونده‌ای که همچنان پر از ابهام است و حتی سرنوشت کاوه رضایی هم در استقلال با ابهامات زیادی مواجه شده و باید دید چه زمانی این پرونده به شفاف‌سازی درستی منجر خواهد شد.

انتهای پیام

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.