به گزارش تجارت گردان به نقل از روابط عمومی ایمیدرو، وجیه الله جعفری در نشست با نماینده ولی فقیه در استان فارس طی سخنانی افزود: در راستای اجرای سیاست های توسعه ایمیدرو مبنی بر گسترش اکتشافات در نقاط مختلف کشور؛ پهنه ای به وسعت ۱۷ هزار کیلومتر مربع در شمال و شمال شرق فارس اکتشاف شد که این اقدام منجر به شناسایی ۲۲ محدوده امیدبخش در ۱۰۰۰ کیلومتر مربع شده است.
وی گفت: همچنین با اکتشافات صورت گرفته محدوده دیگری شناسایی شده که دارای ذخایر فسفات و بوکسیت است.
پیش بینی وجود ذخایر مس آهن در فارس
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه توسعه اکتشافات و زیرساخت ها در این استان ادامه خواهد داشت، عنوان کرد: با توجه به پتانسیل فلزی شمال استان فارس، پیش بینی می کنیم این منطقه دارای ذخایر آهن و مس باشد که باید زیرساخت های استفاده از این ظرفیت را فراهم کرد.
راهبری ایمیدرو در پروژه های ملی تامین انرژی
جعفری با اشاره به اقدامات ایمیدرو در تامین زیرساخت های معدن و صنایع معدنی، اعلام کرد: تامین انرژی پایدار از اولویت های ایمیدرو و شرکت های زیرمجموعه و تابعه به شمار می رود و در این زمینه راهبری پروژه های بزرگی همچون انتقال آب خلیج فارس و دریای عمان به صنایع استان ها، احداث واحدهای نیروگاهی به جهت تامین برق و برنامه ریزی برای تامین گاز صنایع معدنی، عملیاتی شده است.
رئیس هیات عامل ایمیدرو ادامه داد: در این پروژه ملی؛ عملیات اجرایی انتقال آب از منطقه پارسیان به فارس آغاز شده است که (راه اندازی آن) می تواند آب صنایع این استان را تامین کند.
سرمایه گذاری های ایمیدرو در فارس
وی با اشاره به سرمایه گذاری های ایمیدرو در استان فارس، گفت: احداث واحد آهن اسفنجی نی ریز و برنامه برای راه اندازی واحد فولادسازی آن، ایجاد منطقه ویژه اقتصادی لامرد، احداث مدرن ترین خط تولید شمش آلومینیوم(سالکو) و سرمایه گذاری در واحدهای تولید الکترود کازرون، سیانید سدیم، گندله سازی کوار و آهک هیدراته داراب از دیگر سرمایه گذاری این سازمان در فارس به شمار می رود.
نقش آفرینی ایمیدرو در شناسایی ذخایر استان
در ادامه این نشست نماینده ولی فقیه در استان فارس نیز طی سخنانی اظهار داشت: با توجه ماموریت های توسعه ای ایمیدرو؛ این سازمان در تامین زیرساخت های استان می تواند نقش آفرین باشد.
آیتالله لطفالله دژکام ضمن قدردانی از اقدامات ایمیدرو در استان فارس افزود: با توجه به وجود ذخایر معدنی در استان، توسعه اکتشافات و استخراج از اهمیت بالایی برخوردار است که این مهم در نقاط مختلف فارس توسط ایمیدرو در حال اجرا است.
وی عنوان کرد: استان فارس به جهت تسهیل در اتصال به مسیرهای ترانزیت، در حوزه زیرساخت، نیاز به توسعه حمل و نقل ریلی دارد که این مهم باید مورد توجه قرار بگیرد.