×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

ویژه های خبری

امروز : چهارشنبه, ۱۹ آذر , ۱۴۰۴
جلسه بررسی کیفیت غذا و تجهیزات آشپزخانه شرکت پالایش هویزه خلیج‌فارس برگزار شد

به گزارش تجارت گردان به نقل از روابط‌عمومی شرکت پالایش گاز هویزه خلیج‌فارس، این نشست با هدف بهبود فرآیندهای تغذیه‌ای در پالایشگاه، به بررسی مسائل مرتبط با رعایت استانداردهای بهداشتی، تنوع غذایی و نگهداری مواد پرداخت. همچنین، موضوعات مهمی همچون نظارت مستمر بر عملکرد پیمانکاران، به‌روزرسانی تجهیزات آشپزخانه و اهمیت آموزش‌های دوره‌ای برای کارکنان مطرح شد.

مدیران شرکت بر ضرورت ارتقای کیفیت تغذیه کارکنان و تأثیر آن بر سلامت محیط کار تأکید کردند و بر نظارت‌های مستمر، به‌ویژه از طریق بازدیدهای میدانی، تأکید نمودند.

برچسب ها :

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.