به گزارش تجارت گردان به نقل از روابطعمومی بانک سینا، حمداله جمالی خاطرنشان کرد: بررسی وضعیت عملکردی و گزارشهای مالی منتشر شده حاکی است این بانک از حیث رشد میزان منابع در دو سال منتهی به پایان سال ۱۴۰۰ روند صعودی را طی کرده به نحوی که مانده منابع در پایان سال ۱۴۰۰ با رشد ۱۰۹ درصدی در مقایسه با سال ۹۸، به ۴۶۷ هزار میلیارد ریال رسیده است.
وی افزود: عملکرد بانک سینا در بخش مصارف نیز با رشد ۱۲۱ درصدی همراه بوده به طوری که در پایان سال ۱۴۰۰ در این عدد به حدود ۳۷۱ هزار میلیارد رسیده است.
وی رشد ۲٫۳ درصدی نسبت مصارف به منابع در پایان سال ۱۴۰۰ را نسبت به دو سال قبل، حاصل عملکرد تحسینبرانگیز بانک دانست که توانسته جایگاه چهارم را در بین بانکهای خصوصی به ارمغان آورد.
جمالی، رشد سودآوری ۳۵۶ درصدی بانک در پایان سال ۱۴۰۰ نسبت به دو سال گذشته را نقطه عطفی در عملکرد و حاصل پیادهسازی برنامهها و سیاستهای مدون و منسجم برشمرد و گفت: این دستاورد میتواند زمینهساز ثبات و تداوم درآمدزایی بانک در سالهای آتی باشد.
معاون برنامهریزی بانک سینا با اشاره به رشد ۲۱۸ درصدی تعهدات صادره بانک خاطرنشان کرد: در حوزه تعهدات و در میزان ضمانتنامههای صادره، این بانک در جایگاه هفتم بانکهای خصوصی و از لحاظ صدور اعتبارات اسنادی در پایان سال ۱۴۰۰ در رتبه پنجم بانکهای خصوصی جای گرفته است. در مجموع نیز در حوزه میزان تعهدات صادره با رشد حدود ۲۱۸ درصدی، میزان تعهدات صادره بانک سینا در پایان اسفند ۱۴۰۰ معادل ۱۶۶ هزار میلیارد ریال بوده است.
وی در تشریح چگونگی دستیابی به این موفقیت اظهار داشت: این بانک در اجرای برنامههای دقیق با محوریت تحقق اهداف بلندمدت اقتصاد مقاومتی و در چارچوب قوانین نظام پولی و بانکی کشور و با بهرهگیری از تجارب داخلی با رویکردی هوشمندانه توانسته رسالت خود را به انجام برساند.