×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

ویژه های خبری

امروز : چهارشنبه, ۳ بهمن , ۱۴۰۳
حدود ۸۰ درصد امکانات صنعت مخابرات داخلی است/ آمادگی لازم برای استفاده از ۱۰۰درصد تولیدات داخلی در صنعت مخابرات

به گزارش پایگاه خبری تجارت گردان، مدیرعامل مخابرات ایران با تاکید بر اینکه  اقتصاد ما باید از وابستگی خود به نفت جدا شود و در بخش صادرات غیرنفتی قدرتمندتر ظاهر شویم اظهارکرد: حمایت از تولید داخل جزو برنامه‌های شرکت مخابرات قرار داشته و طی دو سال گذشته نیز اقداماتی در این خصوص انجام داده‌ایم.

سیدمجیدصدری اظهار کرد: یکی از راههای نجات کشور تقویت بخش تولیدات داخلی و در نهایت صادرات محصولات کشور است، با کاهش فروش نفت تحت تاثیر تحریم‌های یکجانبه ، صادرات غیرنفتی یکی از اصلی‌ترین راه‌هایی بوده که در چارچوب آن نیازهای ارزی پاسخ داده شده است.

وی گفت: صادرات‌ غیرنفتی یکی از مولفه‌های مهم در سیاست حمایت از کالای ایرانی است زیرا تولید کیفی می‌تواند صادرات را افزایش دهد و در مقابل فراهم کردن مقدمات برای صادرات بیشتر، زمینه‌ساز تولید بهتر و باکیفیت‌تراست به گونه ای که وضعیت اشتغال و اقتصاد کشور بهبود و توسعه می‌یابد و تولید ملی نیز افزایش می یباد.

صدری ،‌ درباره تاثیر افزایش صادرات غیر نفتی به عنوان یکی از راه حل های مشکلات اقتصادی کشور گفت: دستیابی به بازارهای خارجی امکان استفاده از ظرفیت کامل و تولید به مقیاس اقتصادی را فراهم کرده و در نتیجه کاهش هزینه تولید و تامین منافع مصرف‌کننده داخلی را به‌دنبال خواهد داشت.

مدیرعامل مخابرات ایران  با تاکید بر اینکه در  شرایط تحریم، تنها راه برون رفت از این وضعیت، توسعه صادرات غیرنفتی است عنوان کرد: حدود ۸۰ درصد امکانات صنعت مخابرات داخلی است و آمادگی لازم برای استفاده از تولیدات داخل در ۲۰ درصد باقیمانده نیز وجود دارد

وی با تاکید بر لزوم توجه تولید کنندگان داخلی به نیاز کشورهای منطقه گفت: اگر مشکلات داخلی مانند تعرفه‌ها برطرف شود می‌توانیم در این زمینه نیز  صادرات داشته باشیم. علاوه بر این، پرداخت تسهیلات کم بهره لازمه رشد صنایع داخل از جمله صنعت مخابرات است. زیرا با وام‌های با سود ۱۸ یا ۱۹ درصد نمی‌توان به راحتی برای داخلی سازی قطعات اقدام کرد.

به گفته صدری با اقداماتی که طی یک سال گذشته در صنعت مخابرات انجام شده ۷۵ میلیون یورو صرفه‌جویی ارزی برای کشور صورت گرفته است؛ صادرات غیرنفتی به دولت و بانک مرکزی کمک می کند تا سیاست‌های پولی و ارزی مناسب‌ تری را در کشور پیاده کنند و در عین حال  شاخص امنیت را نیز ارتقا می‌دهد..

وی  درباره اهمیت وجایگاه نمایشگاههایی مثل نمایشگاه توانمندی های صادراتی ایران که زمینه ساز آشنایی و ورود شرکت ها به عرصه بین المللی شده که از اصلی ترین مسیرهای اقتصاد مقاومتی است توضیح داد : یکی ازاصلی ترین مسیر های اقتصاد مقاومتی و تحول و پایداری کشورمان، ورود شرکت های فنی و مهندسی به  بازارهای بین المللی است که برگزاری این گونه نمایشگاهها می تواند فرصت خوبی در این راستا محسوب  شود.

صدری در پاسخ به ضرورت برگزاری نمایشگاه توانمندی های صادراتی ایران(ایران اکسپو)که از پانزدهم‌تا هیجدهم بهمن ماه برگزار می شودگفت: یکی از راههای ارتباط گیری شرکتهای خدماتی و تولیدی داخلی با تجار و بازرگانان خارجی، حضور درنمایشگاه هایی مثل نمایشگاه توانمندی های صادراتی جمهوری اسلامی ایران(ایران اکسپو) است  چون شرکت های خارجی و تجار  با حضور خود دراین نمایشگاه از تولیدات  و خدمات داخلی کشورمان بازدید می کنند.

گفتنی است؛ چهارمین نمایشگاه توانمندیهای صادراتی ایران با عنوان ایران اکسپو   در تاریخ پانزدهم تا هیجدهم بهمن ماه در محل نمایشگاه بین المللی شهرآفتاب با حضور کشورهای مختلف برگزار می شود.

 با توجه فرامین رهبری، اقتصاد مقاومتی ،حمایت از کالای ایرانی و همچنین با هدف افزایش تولید داخلی وایجاد اشتغال این  نمایشگاه برگزار می شود.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.