Categories: بورس

حمایت از کشاورزان با همکاری بورس کالای ایران

به گزارش پایگاه خبری تجارت گردان به نقل از ایرنا؛ حسین زینلی در حاشیه نشستی در تبریز که به منظور بررسی الزامات توسعه گیاهان نو در حاشیه دریاچه ارومیه برگزار شدوی تاکید کرد: به دنبال این هستیم که کشاورزان بیشتر محصولاتی را که جنبه صادراتی دارند کشت کنند و اگر محصول جدیدی کشت می شود حتما کشاورزی مبتنی بر قرارداد باشد.

وی با اشاره به اینکه حفظ آب در کشور ما از اهمیت بالایی برخوردار است، گفت: برنامه ها هدفمند شده و امیدوارم با همکاری تمامی نهادها بتوانیم زنجیره ای بر محور کشاورزی با گیاهان کم آب بر و دارای ارزش افزوده بسیار بالا تعریف کنیم.

وی گفت: در حال حاضر ۲۰۶ هزار هکتار سطح زیر کشت گیاهان دارویی کشور است که ۷۰ درصد متعلق به استان های خراسان رضوی ، شمالی و جنوبی است

زینلی با بیان اینکه در بین گیاهان دارویی زعفران بیشترین صادرات را به خود اختصاص داده است، گفت: در سال گذشته ۳۵۱ میلیون دلار صادرات زعفران انجام شد که اگر قاچاق آن را نیز حساب کنیم حدود ۴۰۰ میلیون دلار ارزش صادراتی داشتیم. 

وی ادامه داد: حدود سه هزار هکتار از اراضی آذربایجان شرقی زیر کشت گیاهان دارویی است که تقریبا به صورت پایلوت و نمونه ترویجی کشت شده اند همچنین برخی از گیاهان نیز به تازگی در این استان کشت می شود.

زینلی با بیان اینکه در سال جاری برنامه های متفاوتی در حال اجراست و به دنبال معرفی گیاهان کم آب بر، جهت کشت هستیم، گفت: آذربایجان شرقی قابلیت کشت گیاهان دارویی به صورت دیمی را نیز داراست.

وی ادامه داد: تلاش می کنیم آذربایجان شرقی را به استان تولید کننده انواع بذر گیاهان دارویی استاندارد تبدیل کنیم تا گیاهان دارویی که ارزش اقتصادی بسیار بالایی دارند در این استان کشت شود.

زینلی اظهار داشت: در استان آذربایجان شرقی زنجیره ارزش کامل است و آنچه که مغفول مانده اتصال به حلقه های ارزش افزوده و فروش است.

مجری طرح ملی گیاهان دارویی اعلام کرد: امسال به دنبال فعال کردن انبارهای بورس در آذربایجان شرقی هستیم و امیدواریم صندوق های گیاهان دارویی با حمایت هایی که انجام شده در این استان شکل گیرد.

فتحنایی

Recent Posts

حضور مؤثر مدیران بانک صادرات ایران در نمایشگاه‌های بزرگ تولیدی و صادراتی تبریز

​مدیران بانک صادرات ایران با حضور در دو نمایشگاه بین‌المللی و دیدار با فعالان اقتصادی…

5 ساعت ago

کارگروه‌های تخصصی کمیسیون نرم‌افزارهای پیشرفته سازمانی تشکیل شدند

کارگروه‌های تخصصی کمیسیون نرم‌افزارهای پیشرفته‌ سازمانی تشکیل شدند.

6 ساعت ago

امسال آخرین سال بنگاه داری بانک ها است

دکتر عبدالناصر همتی در "همایش تامین مالی تولید: از بنگاه داری به بنگاه سازی" گفت:امسال،آخرین…

6 ساعت ago

همایش «تأمین مالی تولید: از بنگاه‌داری به بنگاه‌سازی»؛ رویکردی نو در تقویت تولید و اصلاح نظام مالی

همایش «تأمین مالی تولید: از بنگاه‌داری به بنگاه‌سازی» با حضور مقامات ارشد حوزه اقتصاد کشور…

6 ساعت ago

از بنگاه داری به بنگاه سازی»: همه سازمان ها و نهادها در کشور موظف به خلق ثروت جدید توام با ارزش آفرینی هستند

رئیس مجلس شورای اسلامی در « همایش تامین مالی تولید: از بنگاه داری به بنگاه…

6 ساعت ago

تاکید رئیس کل بانک مرکزی بر ضرورت تخصصی شدن فعالیت بانک‌ها

رییس کل بانک مرکزی در همایش مالی تولید: از بنگاه داری به بنگاه سازی به…

6 ساعت ago