«علی بهرهمند» روز پنجشنبه در گفتوگو با ایرنا با بیان اینکه اکنون در مجموع ۳۵ هزار واحد قنادی و شیرینیفروشی دارای پروانه در سراسر کشور داریم که حدود دو هزار واحد پروانهدار در تهران فعالیت دارند.افزود: قنادان موظفند بر اساس دستورالعملهای بهداشتی وزارت بهداشت، زولبیا و بامیه ماه مبارک رمضان را به شکل کیفی و بهداشتی تولید و عرضه کنند و لازم است مردم این محصولات را از واحدهای تولیدی معتبر خریداری و مصرف کنند.
رییس اتحادیه قنادان تهران اظهارداشت: مردم از خرید و مصرف زولبیا و بامیه ماه مبارک رمضان به شکل فلهای و باز از دستفروشان خودداری کنند.
وی گفت: قنادان طی ماههای گذشته با اجرای طرح مردمی سازی یارانهها، با افزایش قیمت مواد اولیه همچون آرد، روغن، شکر و تخم مرغ روبهرو شدند، اما به دلیل ماه مبارک رمضان و رعایت حقوق شهروندان باید این محصولات با نرخهای مصوب عرضه شود.
بهره مند با اشاره به اینکه کمبودی در تامین مواد اولیه در کشور نداریم، افزود: تشدید نظارتها در توزیع مواد اولیه یارانهای میتواند کمک مناسبی برای واحدهای تولیدی باشد، تا برخی در ایام پیک تولید و مصرف سودجویی نکنند و تولیدکنندگان با آرامش به تولید خود ادامه دهند.
وی با بیان اینکه هر ساله قیمت جدید زولبیا و بامیه در ایام ماه مبارک رمضان با توجه به قیمت مواد اولیه تعیین و به اتحادیهها و صنوف مربوطه ابلاغ میشود،از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف در بحث شیرینی ایام نوروز و زولبیا و بامیه ماه مبارک رمضان موارد را با شماره تلفن ۱۲۴ سازمان صنعت، معدن و تجارت و شمارههای ۶۶۹۴۴۴۱۱ و ۶۶۹۴۴۴۹۹ اتحادیه اعلام کنند تا در اسرع وقت پیگیری شود.
به گزارش ایرنا، طبق نرخ مصوب ماه مبارک رمضان سال ۱۴۰۱ قیمت هر کیلوگرم زولبیا و بامیه درجه یک ۷۰ هزارتومان و درجه دو ۶۰ هزارتومان تعیین شده بود.