به گزارش پایگاه خبری تجارت گردان، «محسن عبداللهی» امروز (سهشنبه) در گفت و گو با ایرنا به روند این روزهای بورس اشاره کرد و اظهار داشت: رشد تقریبا ۴۰۰ درصدی شاخص بورس که بازار توانست از بهمن سال ۹۸ تا اوایل مرداد ماه به دست آورد باعث شد تا بازار نیاز به اصلاح و دست به دست شدن سهام پیدا کند.
وی اصلاح شاخص بورس از دو میلیون واحد تا یک میلیون و ۶۰۰ هزار واحد را ناشی از فرآیند طبیعی رشد دانست و گفت: طبق فرآیندهای مالی هیچ رشدی به صورت مستمر ادامهدار نیست و نیازمند برگشت به روند گذشته معاملات و اصلاح است تا سهام بتواند با بهای تمام شده جدید برای سرمایهگذاران ایجاد جذابیت کند و دوباره به مسیر رشد بازگردد.
عبدالهی خاطرنشان کرد: با توجه به حمایتهای ساختاری و سهامداری اخیر از بازار قطعا روند صعودی شاخص بورس ادامهدار خواهد شد و ورود نقدینگی به این بازار نسبت به هفتههای گذشته بهتر میشود.
این کارشناس بازار سرمایه افزود: سیگنال جمع تصمیمات اتخاذ شده به بازار نشان میدهد که ساختار دولت برای حفظ و صیانت سرمایه مردم حمایتی و مستمر است و دولت همیچگونه تمایلی به ایجاد اصلاح بازار یا خروج سرمایههای مردم از این بازار ندارد.
وی با بیان اینکه اراده دولت در بورس مبتنی بر منفی شدن روند بازار نیست، افزود: دولت متشکل از وزارتخانه و دستگاههای مختلف است که یکسان کردن و هماهنگی برای فعالیت آنها کار آسانی نیست؛ بنابراین طبیعی است که گاهی ایجاد برخی از ناهماهنگیها در تصمیمگیریها باعث تاثیر منفی در این بازار شود و این موضوع نباید در میان مردم باعث نااطمینانی آنها به دولت و بازار شود.
عبدالهی گفت: تصمیماتی که جدیدا برای بهبود روند بازار اتخاذ شده است نشان میدهد که سیاست کلی دولت حمایت از بازار است و به دنبال خروج نقدینگی از این بازار و سلب اعتماد سهامداران برای ادامه سرمایهگذاری در این بازار نیست.
این کارشناس بازار سرمایه اظهار داشت: روند کلی بازار با توجه به حمایتهای صورت گرفته صعودی و مثبت خواهد بود و ممکن است دوباره در کوتاهمدت شاهد شاخص دو میلیون واحد در بازار باشیم.
وی افزود: در وضعیت فعلی خطری معاملات بازار را تهدید نمیکند اما سرمایهگذاران باید این موضوع را در نظر داشته باشند که شاخص بورس نمیتواند به صورت مداوم و دائمی مثبت باشد بلکه اصلاحی کوتاه مدت را تجربه خواهد کرد که این موضوع به عنوان ذات بازار تلقی میشود.
عبدالهی با بیان اینکه پیشبینی میشود برآیند کلی معاملات بورس از این به بعد به این شکل باشد که بازار پنج روز مثبت و دو روز منفی خواهد بود، گفت: صندوق های ETF میتوانند بر روند بازار تاثیر مثبت داشته باشند، این تصمیم عاملی بر جلب اعتماد سرمایهگذاران در بازار سرمایه بود و با آغاز پذیرهنویسی دومین مرحله از عرصه صندوقهای ETF باز هم سهامداران به این بازار اعتماد کردند و متوجه حمایت دولت از این بازار شدند.
سیدمحمد ناصر مبرقعی سرپرست بیمه ایران با تعدادی از بازنشستگان این شرکت دیدار و گفتگو…
دکتر علی جباری با حکم وزیر امور اقتصادی و دارایی به ریاست هیات مدیره و…
مرکز اطلاعرسانی و مسئولیتهای اجتماعی شرکت سرمایهگذاری تأمین اجتماعی (شستا) درباره برکناری مدیرعامل هلدینگ صبا…
سخنگوی مرکز مبادله ارز و طلای ایران گفت: وضعیت بازار سکه و طلا به شدت…
دکتر سید محمدرضا میری لواسانی، ضمن تبریک هفدهمین سالروز تأسیس پتروشیمی پردیس، اعلام کرد :…
تور آموزشی و تفریحی پنج روزه شرکت بیمه سامان با حضور بیش از ۷۰۰ نفر…