×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

ویژه های خبری

امروز : شنبه, ۱ دی , ۱۴۰۳
خط تولید کاتد مس در سونگون در حال احداث است

غلامعلی راستی در دیدار با مدیر مجتمع مس سونگون، ضمن آرزوی توفیق برای  مدیر جدید مس سونگون در این مسئولیت، با بیان این‌که توسعه معادن و صنایع معدنی جزو مهمترین برنامه های محوری وزارت و سازمان صمت در استان است، اظهار کرد: آذربایجان شرقی رتبه اول ذخایر معدنی کشور را به خود اختصاص داده و وجود مس سونگون موهبتی بزرگ برای توسعه هر چه بیشتر استان است.

وی بر تعامل و همراهی تمامی مسئولین ارشد استان و مدیران دستگاههای متولی در رابطه با امر توسعه معادن و صنایع معدنی همزمان با رعایت مسائل زیست محیطی و حفظ منابع طبیعی تاکید کرد و افزود: تلاش بیش از پیش در جهت توسعه مس سونگون و ایجاد واحدهای فرآوری در این مجموعه ضروری بوده و با جذب سرمایه و همچنین ورود تکنولوژی های نوین در استانداردهای جهانی این مهم دست یافتنی است.

وی از پیگیری مستمر امور مرتبط با محیط زیست و منابع طبیعی حوزه معدنی مس سونگون خبر داد و تصریح کرد: ایجاد واحدهای ذوب، تغلیظ و فرآوری در مجتمع مس سونگون موجب افزایش میزان اشتغال در استان شده و طبق برنامه ارائه شده، توسعه و تعمیق ساخت داخل و نهایتا عدم خروج ارز و جلوگیری از واردات جزو اصول احداث آن خواهد بود.

«جهانگیر رضوی»، مدیر مجتمع مس سونگون نیز در این دیدار ضمن آرزوی توفیق برای سرپرست سازمان صمت استان در ارتقای جایگاه صنعتی، معدنی و تجاری آذربایجان شرقی، گفت: با برگزاری مناقصه و انجام فرایندهای قانونی، عملیات اجرایی فاز ۳ تغلیظ کنسانتره مس در معدن مس سونگون آغاز شده و مطالعات فاز ۴ نیز در دست انجام است.

وی ادامه داد: با راه اندازی فاز سه، خوراک مورد نیاز تولید مس کاتد ۱۰۰ هزار تنی در سال در مس سونگون تضمین خواهد شد که قصد داریم با تمهیدات پیش بینی شده و پیشبرد برنامه های عملیاتی این میزان را به ۲۰۰ هزار تن در سال در فازهای بعدی توسعه افزایش دهیم.

مدیر مجتمع مس سونگون با تاکید بر اهمیت توسعه معادن و صنایع معدنی در راستای ایجاد توسعه و اشتغال پایدار در استان، افزود: در کنار ایجاد واحدهای فرآوری، ذوب و تغلیظ، احداث زیرساخت‌های لازم نظیر راه آهن جهت سهولت در نقل و انتقال محصول نهایی و دسترسی امن و سریع به بازارهای جهانی بویژه از طریق مرزهای استانی بسیار ضروری است که نهادهای مسیول در این خصوص بایستی حداکثر مساعدت را بکار گیرند.

وی ادامه داد: با همراهی و هم‌افزایی تمامی دستگاه‌های مسئول و پیگیری مستمر مدیران ارشد استانی و براساس برنامه های دولت سیزدهم در زمینه ارتقای جایگاه معدنی کشور، در جهت تحقق این امر تلاش خواهیم کرد.

وی با اشاره به ضرورت بهره‌مندی از توانمندی‌های علمی و فنی جامعه دانشگاهی استان در بخش معادن و صنایع معدنی، گفت: استفاده از تکنولوژی‌های نوین در معادن و واحدهای فرآوری یک نیاز بوده و تعامل هرچه بیشتر نخبگان و جامعه توانمند دانشگاهی و صنعتی و معدنی استان دستیابی به این توان را تحقق خواهد بخشید.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.