×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

ویژه های خبری

امروز : پنج شنبه, ۲۴ آبان , ۱۴۰۳
خواستار تعامل بیشتر وزارت بهداشت با سازمان اموال تملیکی هستیم

به گزارش تجارت گردان به نقل از روابط عمومی سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی، میرمعینی افزود: ۳۰ سال از تصویب این قانون می‌گذرد و سازمان اموال تملیکی در این خصوص با چالش‌های زیادی روبرو است. سازمان نسبت به شرایط سخت، کاستی و محدودیت‌های وزارت بهداشت به‌ویژه در ایام کرونا آگاه است اما وضعیت این داروها نیز باید مدیریت شود. سازمان اموال تملیکی بدون در نظر گرفتن بودجه مصوب، هزینه‌های هنگفتی را صرف نگهداری، تعیین تکلیف و امحاء فنی داروها می‌کند و تنها درخواستی که از وزارت بهداشت داریم تحویل گرفتن داروها است تا اقدام بعدی توسط این وزارتخانه انجام شود.

میرمعینی عنوان کرد: متولی صیانت از سلامت جامعه وزارت بهداشت است، اگر قرار است دارویی وارد بازار شود یا اینکه منهدم شود چه بهتر است که از طریق وزارت بهداشت با رعایت شرایط، دستورالعمل و شیوه‌نامه‌های اختصاصی آن انجام شود.

معاون سازمان اموال تملیکی با اشاره به اینکه علاوه بر دارو، انواع تجهیزات پزشکی و مواد اولیه تولید دارو نیز در انبارهای این سازمان وجود دارد تصریح کرد: معاونت سازمان تجهیزات پزشکی همکاری‌های خوبی با سازمان اموال تملیکی داشته و مجوزهای لازم در خصوص قابل مصرف بودن تجهیزات یا اسقاطی شدن آن را صادر می‌کند، چالش عمده ما در بخش دارو و مواد اولیه تولید دارو است.

میرمعینی تاکید کرد: بسیاری از داروهای در اختیار سازمان قاچاق نیست و تنها به دلایل مختلف مانند عدم تخصیص ارز یا عدم ثبت سفارش از سوی گمرک متروکه اعلام شده و به سازمان اموال تملیکی تحویل شده است. همچنین برخی از داروهای قاچاق مربوط به تولیدات داخل کشور است (قاچاق معکوس) که می توان با هماهنگی کارخانه سازنده به راحتی به اصالت و سلامت دارو پی برد و در صورت اطمینان از سلامت دارو آن را وارد چرخه  مصرف کشور نمود.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.