به گزارش تجارت گردان به نقل از پایگاه اطلاعرسانی کمیته امداد، محرومیت تنها محدود به مشکلات مالی نمیشود بلکه در معنای وسیع آن شامل محدودیت در دسترسی به امکانات و شرایط استاندارد زندگی نیز هست. به طور قطع پوشش خدمات بهداشتی به خانوادههای نیازمند از طریق پزشکان و مراکز درمانی میتواند تا حد زیادی علاوه بر تضمین سلامت آنان موجب کاهش هزینههای جاری زندگی آنان شود.
یکی از مجموعه اقداماتی که در این میان در کمیته امداد بهعنوان بزرگترین شبکه پوشش اقشار کمبرخوردار در کشور در دستور کار قرار داده، از ظرفیت اصناف و مشاغل مختلف برای رفع نیازها و توانمندسازی نیازمندان متناسب با تخصص حامیان در مناطق تحت فعالیتشان است که در ادامه به یکی از این موارد اشاره میشود: محسن اکبری مدیر آزمایشگاه ولیعصر (عج) در منطقه اسلامشهر تهران است که حمایت از مددجویان کمیته امداد و دیگر نهادهای حمایتی را در زمینه تخصصی و حرفهای خود برعهده گرفته است.
وی در ارتباط با جزئیات کمک به اقشار محروم جامعه میگوید: از سال ۸۱ فعالیتهای حمایتی را در آزمایشگاه آغاز کردیم و در این خصوص مواردی که برای انجام آزمایش از سوی کمیته امداد ارجاع میشد بدون دریافت هزینهای به انجام میرساندیم و این همکاری همچنان ادامه دارد. آزمایشگاه همچنین از پایان سال ۹۸ تقریبا نخستین مرکزی در منطقه جنوب غرب تهران است که مجوز انجام تست و غربالگری کرونا را هم دریافت کرده است و در صورت نیاز و ارجاع بیماران تحت حمایت، این اقدامات را هم برای مددجویان کمیته امداد انجام میدهیم.
این مدیر آزمایشگاه در منطقه اسلامشهر در ادامه از توسعه فعالیتهای خیرخواهانه در قالب راهاندازی یک مرکز نیکوکاری هم سخن بهمیان آورده و میگوید: اخیراً به این فکر افتادم تا با توجه به شبکه ارتباط دوستان و همکاران، مرکز نیکوکاری را با مجوز کمیته امداد راهاندازی کرده و حمایت تعداد بیشتری از افراد نیازمند را انجام دهیم.
این مرکز نیکوکاری در حال حاضر در مراحل ثبت است و حدود ۱۴۰ کودک را در قالب طرح اکرام ایتام و محسنین و حمایت از ۲۱ خانواده را در دستور کار داشته و با سازماندهی منسجم آنها در قالب این مرکز نیکوکاری، خدمات بهتری را به آنها ارائه خواهد داد. اکبری در ارتباط با تعامل با کمیته امداد و توسعه فعالیتهای خیرخواهانه میافزاید: با توجه به اینکه انجام کار خیر و کمک به نیازمندان را وظیفه انسانی خود میدانم، با مشاوره و مجوز امداد در حال راهاندازی مرکزی هستیم و مددجویان آن را نیز کمیته امداد به ما معرفی میکنند تا با توجه به ظرفیتهای موجود به آنها رسیدگی شود.
مسئولیت اجتماعی این خیر نیکاندیش به انجام کارهای نیکوکارانه در حوزه تخصصی درمان یا کمک در قالب مرکز خیریهای محدود نشده و در تعامل با سایر مراکز نیکوکاری و مشارکت در کمپینهای مختلف به جمعآوری کمک در راستای تهیه اقلام کمک آموزشی همچون تبلت و تهیه کفش و پوشاک برای دانشآموزان محروم هم اقدام کرده است.
بیشک وجود چنین افرادی که یار و یاور کمیته امداد در خدمت به خانوادههای نیازمند هستند، میتواند کمک بزرگی به جامعه هدف این نهاد باشد و راهاندازی مراکز نیکوکاری در هر صنف تامین کننده بخشی از احتیاجات مددجویان در آن زمینه تخصصی به شمار میرود و در همین راستا تاکنون علاوه بر فعالیت ۴۳۷۶ مرکز نیکوکاری کمیته امداد در مساجد سراسر کشور، حدود ۳۴۰۰ مرکز نیکواری دیگر در مراکز دانشگاهی، صنایع و اصناف فعالیت خود را آغاز کردهاند که تعدادی از این مراکز توسط پیشگامان عرصه سلامت کشور، پزشکان، پرستاران، کادر درمان و پرسنل آزمایشگاهی راهاندازی شده است.
https://tejaratgardan.ir/?p=141907