رضا ریاضی، مجری طرح در گفتوگو با ایسنا، طراحی و ساخت ” ریچ استاکر” را از جدیدترین پروژههای این شرکت دانشبنیان نام برد و گفت: با حمایت معاونت علمیوفناوری ریاستجمهوری و سازمان بنادر و کشتیرانی طراحی و بومیسازی دستگاههای ریچ استاکر را در دستور کار داریم.
وی ریچ استاکر را ابزاری برای حمل کانتینر دانست و ادامه داد: این دستگاه از جمله دستگاههای استراتژیک کشور به شمار میرود؛ چرا که صادرات و واردات ما منوط به دارا بودن این تجهیزات میشود.
ریاضی اظهار کرد: این تجهیزات جزو تجهیزات پشت بندی محسوب میشود که برای تخلیه کانتینرها و بارگیری آنها نیاز داریم، ضمن آنکه این تجهیزات جزو اقلام تحریمی است.
مجری طرح با بیان اینکه در دنیا تنها ۴ کشور دارنده دانش فنی ساخت ریچ استاکر هستند، خاطر نشان کرد: بومی سازی این دستگاه آغاز شده است و بر اساس نیاز کشور نسبت به اجرای این پروژه اقدام کردیم.
به گزارش تجارت گردان به نقل از ایسنا، ریچ استاکر (Reach Stacker)، یکی از ماشینهای صنعتی مخصوص حمل کانتینر است و بیشتر در ترمینالهای کانتینری و اسکلهها، برای انجام عملیات تخلیه، بارگیری و جابهجایی کانتینرها مورد استفاده قرار میگیرد.
در مقایسه با لیفتراکها، ریچ استاکر به راحتی میتواند به ارتفاعهای بالاتری در حمل کانتینرها دسترسی داشته باشد، ضمن آنکه این تجهیزات حمل و نقل، کارایی و سرعت عمل بالایی دارند. ظرفیت حمل بار در ریچ استاکر، متفاوت است و معمولاً در حدود ۴۵ تا ۵۰ تن است.
انتهای پیام
https://tejaratgardan.ir/?p=78686