×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

ویژه های خبری

امروز : چهارشنبه, ۵ دی , ۱۴۰۳
دستیابی به بالاترین رکورد بازده کیفی محصولات در شرکت فولاد مبارکه

به گزارش تجارت گردان ، علیرضا کی‌یگانه مدیر واحد کنترل کیفی شرکت فولاد مبارکه در گفت‌وگو با خبرنگار فولاد اظهار کرد: در اردیبهشت‌ماه سال جاری، هم‌زمان با رشد چشمگیر تولید شرکت، بالاترین بازده کیفی محصولات شرکت در نواحی فولادسازی، نورد گرم، نورد سرد و فولاد سبا به دست آمد که منجر به کسب رکورد ۹۱درصد در کل شرکت و بهبود ۲درصد نسبت به سال قبل شد که در شرکت فولاد مبارکه رکورد محسوب می‌شود.
وی افزود: رکورد بازده کیفی شرکت فولاد مبارکه از آنجا مهم است که تمام نواحی تولیدی به بالاترین عملکرد کیفی خود در این ماه، با توجه به حجم و ظرفیت تولید محصولات کیفی، دست یافتند.
مدیر واحد کنترل کیفی شرکت فولاد مبارکه اعلام کرد: در اردیبهشت‌ماه سال جاری، بازده کیفی واحد فولادسازی ۹۵٫۳ درصد، نورد گرم ۹۹٫۴ درصد، نورد سرد ۹۶ درصد و فولاد سبا ۹۸٫۴ درصد شد که کسب این رکورد در کنار افزایش تولید کمّی، منجر به سودآوری شرکت، رضایت‌مندی مشتریان و به دنبال آن کاهش ضایعات می‌شود.
وی در پایان از تمام مدیران نواحی تولیدی و کارکنان کنترل کیفی که در کنار پرسنل نواحی تولیدی در ردیابی و اعلام به‌موقع عیوب و مشکلات خطوط اهتمام کردند، تشکر و قدردانی کرد.

سهم ویژه ناحیه فولادسازی در رسیدن به رکورد بازده کیفی محصولات «شرکت فولاد مبارکه»
غلامرضا سلیمی نیز در گفت‌وگو با خبرنگار فولاد در توضیح رکورد تولید کیفی محصولات ناحیه فولادسازی و ریخته‌گری مداوم شرکت فولاد مبارکه در اردیبهشت‌ماه اظهار کرد: در راستای تحقق شعار سال، شرکت فولاد مبارکه به‌عنوان سازمانی متعالی و پیشرو همگام با رکورد کمّی در تولید، به کیفی‌سازی محصولات اهتمام ویژه‌ای دارد.
وی افزود: اگرچه هدف‌گذاری در بنگاه‌های اقتصادی بزرگ بر افزایش کمّی محصولات تولیدی است، اما در شرکت فولاد مبارکه و ناحیه فولادسازی و ریخته‌گری مداوم، شاخص کیفیت محصولات هم هدف‌گذاری شده است.
مدیر ناحیه فولادسازی و ریخته‌گری مداوم شرکت فولاد مبارکه گفت: در سال گذشته نسبت به سال ۹۸، تمام پارامترهای کیفی شامل ذوب‌های خارج از استاندارد و کاهش عیوب محصولات تولیدی با بهبود ۰٫۵ تا ۲٫۵ درصدی همراه بود که باید نسبت به مقیاس تولید ۷ میلیون تن فولاد خام سنجیده شود.
وی اضافه کرد: روند کیفی‌سازی محصولات در دو ماه ابتدای سال تداوم داشت و در اردیبهشت‌ماه رکورد کیفی‌سازی محصولات در تاریخ شکل‌گیری شرکت فولاد مبارکه ثبت شد. بازده کیفی محصولات شرکت فولاد مبارکه به ۹۱ درصد رسید که سهم ناحیه فولادسازی و ریخته‌گری مداوم، در رسیدن به این شاخص ویژه و مهم است.
سلیمی با تأکید بر اینکه افزایش کمّی در تولید بر بهبود کیفیت محصولات مؤثر است، تصریح کرد: کیفی‌سازی محصولات در ناحیه فولادسازی و ریخته‌گری مداوم شرکت فولاد مبارکه شامل ذوب‌های خارج از استاندارد با ۲٫۳۵ درصد و میزان بهبود ۰٫۲۸ درصدی همراه شد که بهترین شاخص کیفی در این بخش است و مهم‌ترین پارامتر بازده کیفی محصولات تولیدی در شرکت فولاد مبارکه محسوب می‌شود.
وی افزود: میزان عیوب تختال در ناحیه فولادسازی و ریخته‌گری مداوم شرکت فولاد مبارکه که سهم مهمی در بازده کیفی محصولات شرکت فولاد مبارکه دارد در اردیبهشت‌ماه ۷٫۶ درصد بوده است.
مدیر ناحیه فولادسازی و ریخته‌گری مداوم شرکت فولاد مبارکه گفت: یکی از پارامترهای سنجش کیفی محصولات این ناحیه درصد ناخالصی نورد گرم با منشأ فولادسازی است که در ناحیه نورد سرد و شرکت‌های بهره‌بردار محصول تختال شناسایی می‌شود که در ماه گذشته به ۲٫۵۲ درصد کاهش یافت و به پایین‌ترین مقدار ممکن در دو سال گذشته رسید.
وی اضافه کرد: بازده کیفی فولادسازی در اردیبهشت‌ماه به ۹۵٫۳ درصد افزایش یافت که میزان بهبود این بازده یک رکورد محسوب می‌شود.
سلیمی گفت: پارامترهای مذکور در بازده کیفی محصولات شرکت فولاد مبارکه سهم مهمی دارند و ناحیه فولادسازی و ریخته‌گری مداوم توانست علاوه بر رکورد در تولید فولاد خام این شاخص کیفی‌سازی محصولات را هم ارتقا بخشد.
وی دست‌یابی به دستاورد کیفی‌سازی محصولات ناحیه فولادسازی و ریخته‌گری مداوم شرکت فولاد مبارکه را همگام با رکورد در بخش تولید محصول و نتیجه آماده‌به‌کار نگه داشتن تجهیزات، نگهداری و تعمیرات به‌موقع و بازرسی انجام گرفته و تلاش پرسنل این واحد دانست.
به گفته مدیر ناحیه فولادسازی و ریخته‌گری مداوم شرکت فولاد مبارکه چنانچه محدودیت‌های تأمین انرژی به‌ویژه برق برطرف شود، متناسب با ارتقای کمّی تولید فولاد خام کیفی‌سازی محصولات شرکت فولاد مبارکه محقق می‌شود.
رسیدن به بازده کیفی ۹۹٫۴ در محصولات نورد گرم با وجود کاهش مصرف آب
بنا بر این گزارش، علی حاجیان‌نژاد مدیر ناحیه نورد گرم نیز در راستای تحقق شعار سال اظهار کرد: تلاشگران ناحیه نورد گرم موفق به ثبت رکورد جدید در افزایش بازده کیفی ماهیانه محصولات نورد گرم، در اردیبهشت‌ماه شدند. این موفقیت بزرگ در شرایط سخت تحریم و بیماری کرونا با تلاش و همدلی همکاران ناحیه نورد گرم و در راستای تحقق اهداف سازمانی به دست آمده است.
وی افزود: با توجه به روند افزایشی تولید محصولات گرم کیفی و افزایش انتظارات کیفیتی مشتریان در سال‌های اخیر، افزایش کیفیت محصولات گرم همواره ازجمله اهداف مهم ناحیه نورد گرم بوده است. رکورد قبلی بازده کیفی محصولات نورد گرم در سه سال گذشته، مربوط به شهریورماه ۱۳۹۸ و به مقدار ۹۶٫۴ درصد بود که این رکورد در اردیبهشت‌ماه به مقدار ۹۹٫۴ درصد ارتقا یافته است.
مدیر ناحیه نورد گرم تصریح کرد: عمده مصارف ورق‌های گرم تولیدی ناحیه نورد گرم فولاد مبارکه، در ساخت لوله‌های انتقال سیالات (آب، نفت و گاز)، پروفیل و لوله‌های ساختمانی، صنایع خودروسازی، صنایع لوازم‌خانگی و صنعتی، مخازن تحت فشار، اسکلت فلزی و صنایع سوله‌سازی، صنایع کشتی‌سازی و سازه‌های دریایی، صنایع فلزی سبک و سنگین، تولیدکنندگان ورق‌های گالوانیزه و رنگی و … است که علاوه بر تأمین نیازهای داخل کشور، صادرت محصولات گرم نیز در شرایط سخت تحریم صورت پذیرفته است.
وی اضافه کرد: افزایش کیفی محصولات ناحیه نورد گرم در ادامه دستاوردهای کسب رکورد کاهش مصرف آب تا مقدار ۰٫۲۲ مترمکعب به ازای هر تن تولید کلاف گرم (صرفه‌جویی
۱۵۵ هزار مترمکعب آب در سال) و همچنین کسب رکورد کاهش قراضه و افزایش بازده وزنی تا مقدار ۹۷٫۴۶ درصد در سال گذشته تحقق یافته است.
حاجیان‌نژاد این دستاورد مهم را به‌ تمامی همکاران و ذی‌نفعان گروه فولاد مبارکه تبریک گفته و از حمایت‌های مدیریت عالی شرکت و زحمات تمام همکاران ناحیه نورد گرم و پشتیبانی سایر نواحی کمال تشکر کرد.
ارتقای کیفیت محصولات ویژه و استراتژیک؛ گامی بلند در زمینه پشتیبانی از صنایع خودروسازی و لوازم‌خانگی
بهزاد بهادرانی مدیر ناحیه نورد سرد شرکت فولاد مبارکه با اشاره به دستاوردهای این ناحیه در راستای تحقق شعار سال اظهار کرد: رکوردهای کیفی در سال جدید با بهبود کیفیت کلاف در سیکل شرکت فولاد مبارکه، بررسی کارشناسی، پیگیری مسائل بین نواحی و انجام آزمایش‌های مختلف و در نهایت اجرای اقدامات اساسی از نیمه دوم سال گذشته آغاز شد که منجر به نتایج چشمگیری تا پایان اردیبهشت‌ماه شده است.
وی افزود: در این راستا کیفیت کلاف‌های رویه خودرو (MB) در سال ۹۸، با تولید ۸۱ هزار تن و شاخص کیفی ۵۴٫۴ درصد، به تولید ۱۲۸ هزار تن و رشد ۵۷٫۸ درصد در سال ۹۹ ارتقا یافت. همچنین در ادامه روند صعودی کیفی‌سازی محصولات ناحیه سرد، کیفیت کلاف‌های رویه خودرو در اردیبهشت‌ماه سال جاری به رکورد ۸۴٫۸ در شرکت فولاد مبارکه و ۹۴ درصدی در ناحیه نورد سرد رسید. مقدار متوسط کیفیت محصولات این ناحیه در سال گذشته ۸۵ درصد ثبت شده بود.
بهادرانی گفت: کلاف‌های رویه خودرو (MB) در گذشته به کشور وارد می‌شد که اکنون شرکت فولاد مبارکه موفق شده است بخش عمده نیاز داخل این محصول مهم را تأمین کند و به رقابت با شرکت‌های خارجی بپردازد.
وی افزود: در ناحیه نورد سرد شرکت فولاد مبارکه، کیفیت تمام محصولات تولیدی در اردیبهشت‌ماه سال جاری از ۸۵٫۷ درصد در سال ۹۸ به ۹۶ درصد افزایش یافته است.
مدیر ناحیه نورد سرد شرکت فولاد مبارکه با اعلام افزایش رضایت‌مندی مشتریان محصولات رنگی لوازم‌خانگی از محصولات تولیدی ورق رنگی، گفت: آخرین رکورد کیفی محصول رنگی در آبان ماه سال گذشته محقق شده بود که این رکورد در اردیبهشت‌ماه به ۸۳٫۶۱ درصد ارتقا یافت.
وی دستاوردهای اخیر ناحیه نورد سرد شرکت فولاد مبارکه در ارتقای کیفیت محصولات را مرهون تلاش همکاران سایر نواحی تولیدی، ناحیه نورد سرد، گروه فنی تولید، کنترل کیفی و برنامه‌ریزی تولید دانست و بر تداوم افزایش کمّی و کیفی در این ناحیه تأکید کرد.
کیفیت ۹۸٫۴ درصدی محصولات فولاد سبا همزمان با رکورد تولید
مصطفی عطایی‌پور در گفت‌وگو با خبرنگار فولاد اظهار کرد: مجتمع فولاد سبا در دومین ماه از سال جاری در راستای تحقق شعار سال، علاوه بر ثبت رکورد کیفی محصولات به میزان ۹۸٫۴ درصد مطابق با سفارش مشتری، به رکورد تولید محصولات به میزان ۱۲۹٫۳۴۰ تن و رشد ۶ درصدی نسبت به برنامه تدوین‌شده دست یافت؛ این رکورد در حالی به دست آمد که رکورد کیفی قبلی در این واحد صنعتی ۹۷٫۶۱ درصد در مردادماه سال ۱۳۹۳ حاصل شده بود.
مدیر مجتمع فولاد سبا تصریح کرد: اجرای اقدامات اصلاحی تعریف‌شده درخصوص بهبود شرایط ابعادی، شکلی و دمای تختال‌های تحویلی واحد ریخته‌گری سبا در بهبود کیفیت محصولات تولیدی نقش داشته است.
وی اضافه کرد: بهبود شرایط تجهیزاتی و دستگاه‌های اندازه‌گیری مجتمع فولاد سبا و برگزاری جلسات کیفیت و گزارش و بررسی روند عیوب اصلی در راستای اقدامات اصلاحی هم در تحقق کیفی‌سازی محصولات مجتمع سبا مؤثر بوده است.
عطایی پور ارتقای بازرسی‌های کیفی و تعاملات بین تیم‌های کیفیت و تولید را از ارکان مهم دستاورد کیفی‌سازی محصولات در این واحد صنعتی برشمرد و گفت: اهمیت کیفی‌سازی محصولات تولیدی در مجتمع سبا در رضایت‌مندی مشتری نهایی نهفته است؛ چراکه مشتری درصدد تهیه باکیفیت‌ترین محصول است.
وی در پایان افزایش کمّی و کیفی محصولات تولیدی در مجتمع سبا را ماحصل همدلی کارکنان این واحد در راستای بهبود مستمر و کاهش توقفات اضطراری، افزایش آماده‌به‌کاری خط و تعریف پروژه‌های بهبود در جهت افزایش سرعت تولید دانست و از حمایت‌های تمام پرسنل که با روحیه جهادی درصدد تحقق شعار سال هستند، تشکر کرد.Attachments area

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.