
در این ضیافت که نماینده مردم سیرجان و بردسیر در مجلس، مدیر عامل شرکت گل گهر، رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی و رئیس پلیس فتا شهرستان سیرجان هم حضور داشتند، پس از گرامیداشت میلاد امام حسن مجتبی (ع) و مولودی خوانی، تعدادی از خبرنگاران پیشکسوت به ایراد سخن پرداختند.
نماینده مردم در مجلس نیز طی سخنانی نقد سازنده را وظیفه اهالی رسانه عنوان کرد و با اشاره به مشکلات عدیده رسانه ها در حوزه های مختلف، از مدیران منطقه گل گهر خواست به حمایت های خود از رسانه ها همانند گذشته ادامه دهند.
دکتر معتمدی زاده در ادامه به برخی چالش های موجود در کشور اشاره و تصریح کرد: با تمام مشکلات داخلی و دشمنی های خارجی، اما کشور به سرعت در حال پیشرفت است و یکی از مصادیق پیشرفت همین موفقیت ها و دستاوردهای چشمگیر و بی نظیر در منطقه معدنی و صنعتی گل گهر است که افتخار این نظام و مایه دلگرمی دوستان انقلاب شده است.
https://tejaratgardan.ir/?p=343806