×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

ویژه های خبری

امروز : شنبه, ۲ اسفند , ۱۴۰۴
دیدار صمیمانه مدیرعامل با همکاران بیمه کوثر به مناسبت عید سعید غدیر خم

به گزارش تجارت گردان به نقل از روابط‌ عمومی بیمه کوثر، مدیرعامل شرکت در این دیدار ضمن تبریک ایام دهه امامت و ولایت و تقدیر از سادات، به عملکرد مناسب بیمه کوثر در بهار ۱۴۰۲ اشاره داشتند و عنوان کردند در این بازه زمانی میزان صدور حق بیمه شرکت به ۳۳۰۰ میلیارد تومان رسیده است که با مدیریت ریسک مناسب عملکردی بیش از برنامه پیش بینی شده محقق گردیده است و انتظار می رود در سال ۱۴۰۲ روند رشد عملکردی بالاخص در رضایت مشتریان و سودآوری با تلاش همکاران و شبکه فروش عزیز ادامه دار باشد.

ایشان خاطرنشان کردند بر این باورم که تحقق این مهم جز با مشارکت، انسجام و همگرایی، همراهی و همدلی تک تک همکاران و نمایندگان عزیز که به عنوان عضوی اثرگذار از تیم و خانواده کوثر هستید میسر نمی گردید.

دکتر آقادادی در بخش دیگری از سخنان خود پایبندی به اصول قانونی و اخلاقی و ارزش های سازمانی بیمه کوثر را برشمردند و تاکید ویژه ای بر افزایش دانش و مهارت های بیمه ای همکاران داشتند که سبب ارتقای سطح رضایتمندی مشتریان و ذی نفعان شرکت می گردد.

وی در پایان ضمن پاسخ به سوالات مطرح شده توسط همکاران به بیان راهکارهای حل مسئله توسط کمیته ها و کارگروه های مربوطه پرداخت.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.



ارتباط با سازمان آگهی ها

پاسخگویی ۲۴ ساعته
📱
شماره تماس
+98 910 227 5423
👤
نام
محمدی واحد پشتیبانی آگهی ها
ساعات پاسخگویی
۲۴ ساعته

آخرین اخبار تجارت گردان

به‌روزرسانی لحظه‌ای
در حال بارگذاری اخبار...