وی افزود: فلسفهی شکلگیری منطقه آزاد ارس صحیح بوده و تا بهامروز در کنار برخی عوارض، منجر به توسعه، اشتغالزایی و صادرات شده است اما از تمام ظرفیتهای منطقه استفاده نشده و آنچه تا به امروز رقم خورده ۱۰ درصد پتانسیلهاست.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ارس ریشهی حل بسیاری از مشکلات و رفع ناهماهنگیها را در اجرای ماده ۶۵ احکام دائمی برنامه توسعه خواند و عنوان کرد: بیش از ۶۰ دستگاه اجرایی در منطقه آزاد ارس مستقرند و همهی آنان باید با یک مدیریت و سیاست واحد فعالیت کنند..
وی در پایان خواهان ورود دیوان محاسبات استان به پروندههای واگذاری اراضی در سالهای گذشته و کمک به پایان بلاتکلیفیشان شد و تصریح کرد: با نقش مثبت و موثر دستگاه قضایی آذربایجانشرقی تا به امروز اقدامات موثری در این راستا برای حراست از بیتالمال صورت گرفته است.
محمدرضا کردلو مدیرکل دیوان محاسبات آذربایجانشرقی نیز در این دیدار با تاکید بر اینکه کمک به رفع موانع توسعه ارس را تکلیف میدانیم، توضیح داد: مشکلات فیمابین دستگاههای اجرایی را در محدوده اختیارات با استفاده از ابزارهای در اختیار رفع میکنیم و در برخی مواقع نیز از طریق مذاکره و مکاتبه با مرکز پیگیر حل آنها میشویم. دیوان محاسبات مچگیر و سرعتگیر نیست و بهعنوان مشاور امین درصدد پیشگیری از بروز مشکلات و حل آنهاست.
وی پیگیری اجرای کامل ماده ۶۵ احکام دائمی برنامه توسعه در منطقه آزاد ارس را از اولویتهای اصلی دیوان محاسبات استان برشمرد و تاکید داشت: باتوجه به ابلاغ ریاستمحترم جمهور، مدیرعامل منطقه آزاد، عالیترین مقام آن منطقه است و سایر دستگاهها ملزم به اجرای قانوناند.
کردلو پیگیری نحوه واگذاری اراضی در سالهای گذشته، انتقال گمرک و عمل به نص صریح قانون درخصوص درآمد مناطق آزاد از محل عوارض خروج از کشور را دیگر موضوعاتی خواند که در اولویت کاری دیوان محاسبات آذربایجانشرقی قرار گرفته است.
https://tejaratgardan.ir/?p=202388