تجارتگردان – سید محمد میررضوی در گفتوگو با ایلنا، درباره افزایش نرخ رب گوجه فرنگی گفت: خشکسالی نرخ گوجه فرنگی را در سال جاری افزایشی کرد. سال گذشته گوجه فرنگی ربی کیلویی از ۸۰۰ تا ۱۲۰۰ تومان خریداری میشد این درحالیست که امسال نرخ پایه این محصول از ۲۰۰۰ هزار تومان تا ۳۷۰۰ تومان خریداری و تحویل کارخانهدار میشد.
وی با اشاره به افزایش ۴ برابری قیمت گوجه فرنگی بیان کرد: قیمت رب گوجه فرنگی ۴ برابر افزایش نداشت. قیمت قوطی رب گوجه فرنگی ۲۲ هزار تومان بود اما امسال به حدود ۳۰ هزار تومان رسیده است و گرانی رب گوجه فرنگی نسبت به افزایش نرخ سایر محصولات کمتر است.
دبیر سندیکای صنایع کنسرو ایران ادامه داد: در ابتدای فصل قیمت بریکس رب فلهای ۲۵۰ تا ۳۰۰ هزار تومان بود اما از آنجایی که رب با گوجه فرنگی گران تولید شده است قیمت هر بریکس به ۷۵۰ هزار تومان رسیده است.
این فعال اقتصادی تصریح کرد: در حال حاضر کمبود گوجه نداریم و حتی میزان قابل توجهی گوجه به صورت فله به کشورهای حاشیه خلیج فارس و عراق صادر میشود.
وی با اشاره به افزایش نرخ صنایع پایان دستی، گفت: نرخ مواد اولیه، بسته بندی، قوطی درب ایزیاپن، کارتن، دستمزد کارگر و…. افزایش داشته است پس طبیعی است که نرخ این محصول بالا برود.
میررضوی با بیان اینکه کارخانهداران بهدلیل عدم موفقیت در صادرات رب گوجه فرنگی مقداری مازاد رب داشتند، تصریح کرد: صادرات رب در سال گذشته به صورت مقطعی و یک ماه یک ماه آزاد میشد از اینرو مقداری رب از سال گذشته در کارخانهها موجود بود. بنابراین رب گوجه فرنگی وضعیت مناسب تری نسبت به سایر اقلام کنسروی در کشور دارد.
وی در پاسخ به این پرسش اگر رب در شیشه بستهبندی شود آیا شاهد کاهش نرخ این محصول خواهیم بود، بیان کرد: پرسش خوبی را مطرح کردید باید بگویم که در ابتدای سال جاری شیشهسازان ۶۰ درصد نرخ خود را افزایش دادند. زمانیکه ما دلایل این گرانی را از فعالان این حوزه جویا شدیم در پاسخ به ما گفتند درست است که تولید شیشه ارزبری ندارد اما هزینه دستمزدها و حمل مواد اولیه از معدن به کارخانه ۲ برابر افزایش پیدا کرد.
میررضوی تصریح کرد: حدود ۲۰ برند ملی در زمینه تولید رب گوجه فرنگی فعال است. من به مردم توصیه میکنم از این برندها نیاز خود را خریداری کنند چراکه کیفیت این محصولات قابل قیاس با محصولات متفرقه نیست همچنین سازمانهای نظارتی تولید آنها را کنترل میکنند.
این فعال اقتصادی در پاسخ به این پرسش که این دیدگاه وجود دارد که در تولید رب گوجه فرنگی بیشتر از کدو حلوایی استفاده میشود تا گوجه فرنگی آیا چنین سخنی را تائید میکنید، بیان کرد: من به شدت به این سخن مخالفم چراکه قیمت کدو حلوایی به نسبت گوجه بیشتر است و در مقاطعی از سال این محصول در کشور کمیاب میشود. رنگ کدو زرد است و من شاهد استفاده از کدو به جای گوجه در هیچ واحد تولیدی نبودم.
جعفر قادری رئیس کمیسیون جهش تولید و نظارت بر اجرای سیاستهای کلی اصل ۴۴ مجلس،…
چهارشنبه، ۹ آبان ماه نشست هماندیشی اعضای سازمان نصر با سید محمد آقامیری، دبیر شورای…
در راستای فعالیتهای کمیسیونهای دوره هفتم سازمان نظام صنفی رایانهای استان تهران (نصر تهران)، کمیسیون…
اولین و بزرگترین اپراتور دیجیتال ایران با هلدینگ سرمایهگذاری ویستا و راهکارهای سازمانی، ضمن حمایت…
شرکت بیمه ملت به مناسبت بیست و یکمین سالگرد تأسیس خود، جشنواره ۲۱ را برگزار…
امین ابراهیمی مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان با حجت الاسلام و المسلمین مصطفی انصاریفرد بازرس کل…