رحمانی فضلی: ایران در خط مقدم مبارزه با موادمخدر است

به گزارش پایگاه خبری تجارت گردان به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، «عبدالرضا رحمانی فضلی» در ادامه سفر خود به قرقیزستان ضمن بازدید از سرویس ملی مبارزه با مواد مخدر این کشور با رئیس این مرکز گفت و گو کرد.

وی در این گفت و گو اظهارداشت: جمهوری اسلامی ایران اقدامات بسیار گسترده ای در زمینه مبارزه با مواد مخدر انجام و با وجود عدم دریافت کمک های بین المللی، به این مبارزه ادامه داده است.
وزیر کشور به میزان کشت و تولید مواد مخدر در افغانستان اشاره کرد و گفت: باوجود این که آمریکایی ها در افغانستان با تمام امکانات حضور دارند، هیچ گونه مبارزه ای با مواد مخدر در افغانستان صورت نمی‌ دهند.
رحمانی فضلی افزود: با توجه به دشواری های اعمال حاکمیت از سوی دولت افغانستان، مرزهای این کشور با ایران تقریباً توسط جمهوری اسلامی ایران کنترل می‌شود و افغانستان، کنترل خاصی روی مرزها برای جلوگیری از مواد مخدر ندارد و کشورهای غربی و اروپایی نیز در این زمینه کمک خاصی به جمهوری اسلامی ایران نداشته و ایران، صرفاً بر اساس رسالت اسلامی و انسانی خود با مواد مخدر مبارزه می کند.
رئیس شورای امنیت جمهوری اسلامی ایران ادامه داد: سالانه بیش از ۸۰۰ تن انواع مواد مخدر در ایران کشف می شود و جمهوری اسلامی ایران در حوزه های مختلف مبارزه با مواد مخدر از جمله درمان معتادان، راهکارهای کشف جاسازی مواد مخدر و همچنین مبارزه با باندهای تبهکار، تجربیات بسیار ارزشمندی دارد و آمادگی دارد؛ تمامی این تجربیات را در اختیار قرقیزستان قرار دهد.
وزیر کشور جمهوری اسلامی ایران خاطرنشان کرد: ستاد مبارزه با مواد مخدر و پلیس مبارزه با مواد مخدر ایران، تجربیات بسیار خوبی در این زمینه دارند و من از شما می خواهم با تبادل هیات، چه از طرف ایران و چه از طرف قرقیزستان، سطح روابط دو کشور در زمینه مبارزه با مواد مخدر ارتقاء یابد. رحمانی‌فضلی همچنین برای تبادل اطلاعات و تجربیات، تجهیز و آموزش نیروها و همچنین دوره های آموزشی برای پزشکان ویژه درمان معتادان اعلام آمادگی کرد.

در ابتدای این بازدید، رئیس سرویس مبارزه با مواد مخدر قرقیزستان، گزارشی از فعالیت های این سرویس در قرقیزستان ارائه کرد. زاپولسکی اولگ، با ارائه آمار اقدامات قرقیزستان در مبارزه با مواد مخدر از جمهوری اسلامی ایران درخواست کرد در این زمینه به قرقیزستان کمک کند.

اولگ افزود: طبق آمار رسمی در قرقیزستان، ۸ هزار و ۵۰۰ معتاد وجود دارد که بیشتر هروئین و تریاک مصرف می کنند. مصرف سالانه مواد مخدر در قرقیزستان، سالانه نیم تن هروئین و نزدیک دو تن تریاک است و سالانه بیش از ۱۵۰۰ جرم مرتبط با مواد مخدر واقع می شود.
وی افزود: سرویس مبارزه با مواد مخدر قرقیزستان در حوزه های درمان، مبارزه با توزیع مواد مخدر و همچنین مبارزه با تولید مواد مخدر اقدام می‌کند. سرویس زیر نظر نخست وزیری و به نیابت از وی زیر نظر وزیر کشور فعالیت می کند.
در ادامه این بازدید رحمانی فضلی از بخش های آزمایشگاهی، آموزش پلیس و دیگر بخش های مرکز مبارزه با مواد مخدر قرقیزستان بازدید کرد.
براساس این گزارش، در موافقت نامه انتظامی امنیتی بین دو کشور که در جریان این سفر به امضای وزرای کشور دو طرف رسید، همکاری در زمینه تبادل اطلاعات مبارزه با جرائم سازمان یافته، تروریزم و مبارزه با مواد مخدر مورد تاکید ویژه قرار گرفته است.

فتحنایی

Recent Posts

بزرگترین آب‌شیرین‌کن خوزستان در آبادان افتتاح شد

بزرگ‌ترین آب‌شیرین‌کن خوزستان با ظرفیت روزانه ۲۵ هزار مترمکعب امروز پنجشنبه با حضور عباس علی‌آبادی…

4 ساعت ago

جزئیات حادثه تصادف خودروی حامل وزیر صنعت

رئیس مرکز کنترل ترافیک پلیس راه راهور فراجا جزئیات حادثه تصادف رخ داده برای خودروی…

4 ساعت ago

صادرات پسته ایرانی نفس‌های آخرش را می‌کشد

علی رغم آنکه ایران در تولید آجیل و خشکبار جایگاه مطلوبی در دنیا را داراست،…

4 ساعت ago

آغاز پیش فروش بلیت‌ قطارهای مسافری آذرماه از شنبه

پیش فروش بلیت‌ قطارهای مسافری برای آذر ماه، از روز شنبه (۲۶ آبان ماه) آغاز…

4 ساعت ago

پلتفرم کسب‌وکاری جدید بانک سینا به زودی رونمایی می‌شود

مدیرعامل بانک سینا در همایش روسای شعب استان خوزستان در اهواز گفت: در راستای تکمیل…

4 ساعت ago