شهرام عباسی مدیر تحقیق و توسعه فولاد مبارکه به مناسبت هفته پژوهش در گفتگو با ایراسین اظهار کرد: واحد تحقیق و توسعه شرکت فولاد مبارکه پیش از راهاندازی کارخانه، برای انتقال دانش فنی و طراحی درست پیشبینی شده بود و از ابتدای تأسیس کارخانه مشغول به فعالیت شد.
عباسی گفت: شرکت فولاد مبارکه در سالهای متمادی با تحول و بهروزرسانی ساختار و ارکان خود، تغییراتی را برای بهبود صنعت ایجاد کرده و با واحدهای تحقیق و توسعه کارخانههای معتبر دنیاهمگام شده است.
وی با اشاره به توسعه کارخانه، افزود: واحد تحقیق و توسعه، در کنار کارشناسان واحدهای دیگر فولاد مبارکه و با استفاده ازتخصص نخبگان و جوانان ایرانی برای اعتلای صنعت فولاد کشور در کارخانه فولاد مبارکه و شرکتهای سطح گروه تلاش میکند.
وی اظهار کرد: زمانی که فولاد مبارکه در جایگاه بزرگترین فولادساز کشور قرار گرفت و زنجیره تولید گروه کامل شد فصل جدیدی در شرکت و معاونت تکنولوژی و واحد تحقیق و توسعه رقم خورد.
عباسی با بیان اینکه وظیفه این واحد آمادهسازی فولاد مبارکه برای آینده است، افزود: در چند سال اخیر ذیل معاونت تکنولوژی،تدوین استراتژی برای گروه فولاد مبارکه و طراحی زیست بومنوآوری انجام شده است.
مدیر تحقیق و توسعه فولاد مبارکه گفت: براساس مطالعات صورت گرفته درمورد آینده صنعت فولاد، بازنگری استراتژی اختصاصی نوآوری در واحد تحقیق و توسعه که از زیر مجموعه های معاونت تکنولوژی به شمار می رود، انجام پذیرفته و در این زمینه، برنامهریزیها و پروژههای زیادی در دست اقدام است.
وی بیان کرد: با بهرهگیری از تجربه فولادسازان مطرح دنیا وتأسیس شرکت پشتیبانی و توسعه فناوری و نوآوری فولاد مبارکه و همکاری واحد R&D، زیستبومی نوآورانه و فناورانه در سطحاستان و کشور در حال شکلگیری است تا با حمایتهای گوناگون نظیر سرمایهگذاری خطرپذیر، این زیستبوم نیازمندیهای مرتبط با صنعت فولاد و صنایع دیگر را تأمین کند تارقابت پذیری و تاب آوری و پایداری فولاد مبارکه و صنعت فولاد کشور را در آینده تضمین کند.
وی در ادامه بیان کرد: فولاد مبارکه در راستای وظیفه ملی و توسعه نوآوریهای سازمانی شرکت، اعتبار پژوهشی و فناورانه به دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاهها و مراکز تحقیقاتی کشور اعطا میکند که بر مبنای همین حمایتها، پروژههای تحقیقاتی زیادی براساس نیازهای حال و آینده فولاد مبارکه و صنعت فولاد کشور تعریف و اجرا میشود.
به گزارش ایراسین واحد تحقیق و توسعه، یکی از اجزای زیستبوم فناوری و نوآوری در جهان است که توانمندسازیشرکتها در زمینههای علمی، فناوری و نوآوری را برعهده دارد.
امیر سرتیپ علی ملک معاون پدافند غیرعامل کشور در راس هیاتی یازدهم آبانماه ۱۴۰۳ ضمن…
مهرداد دهداری مدیر HSE و پدافند غیرعامل شرکت نفت ستاره خلیج فارس از سوی وزیر…
به پاس تلاش های موثر شرکت فولاد اکسین خوزستان در اجرای پروژه ها درسالهای اخیر و…
همایش تخصصی تعالی در آستانه یازدهمین دوره جایزه تعالی صنعت پتروشیمی کشور به میزبانی شرکت…
در پی انتشار اخباری در برخی رسانهها مبنی بر «انتشار گاز فسژن در پتروشیمی کارون،…