گروه : بانک و بیمه
به گزارش تجارت گردان به نقل از روابط عمومی بیمه ملت، این شرکت در گزارش عملکرد خرداد ماه سال ۱۴۰۳، از رشدی خارقالعاده در تمامی شاخصهای کلیدی خبر داد. بیمه ملت در دوره کوتاه سه ماهه اول سالجاری، شاهد جهشی ۳۱۰۸ درصدی در بخش درآمد حق بیمه نسبت به مدت مشابه سال قبل بود و به تراز مثبتی معادل ۳۵۸۱ درصد دست یافت.
طبق گزارش منتشر شده در سامانه کدال، بیمه ملت طی خرداد ماه ۱۴۰۳، موفق به کسب ۱۰۳,۰۱۹,۲۵۳ میلیون ریال (صد و سه هزار و نوزده میلیارد و دویست و پنجاه و سه میلیون ریال) درآمد از محل فروش حق بیمه شده است. این رقم ۱۰ همتی در مقایسه با عملکرد مدت مشابه سال قبل، رشدی ۳۱۰۸ درصدی را نشان میدهد و بیانگر جهش عملکردی در این شرکت است.
رشد ۱۳۳۱ درصدی پرتفو در ۳ ماهه ابتدایی سال
بیمه ملت در ۳ ماهه ابتدایی سال ۱۴۰۳ جهشی چشمگیر را تجربه کرده است. این شرکت در این دوره، از محل فروش حق بیمه، ۱۱۱ میلیون و ۲۵۲ هزار و ۱۴۷ میلیون ریال درآمد کسب کرده که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل، ۱۳۳۱ درصد افزایش یافته است.
تراز مثبت ۱۹۵۳ درصدی در ۳ ماه
رشد چشمگیر درآمد در این شرکت، منجر به ثبت تراز مثبتی معادل ۱۹۵۳ درصد در ۳ ماهه ابتدایی سال ۱۴۰۳ شده است. این تراز مثبت، نشانگر درآمد بیمهای قابل توجه بیمه ملت در این دوره و چشم انداز روشن آن برای آینده است.
کاهش نسبت خسارت ۳ ماهه
از سوی دیگر، شرکت بیمه ملت در ۳ ماهه نخست سال ۱۴۰۳، در مجموع ۵۴۲ میلیارد تومان خسارت پرداختی داشته است که در مقایسه با رقم ۴۷۲ میلیارد تومان مدت مشابه سال گذشته به نسبت خسارت حدود ۵ درصد رسیده است. این رقم در مدت مشابه سال گذشته حدود ۶۰ درصد بوده است.
عملکردی بینظیر، نویدبخش آیندهای روشن
عملکرد مناسب بیمه ملت در یک ماهه خرداد و ۳ ماهه ابتدایی سال ۱۴۰۳، نشان دهنده اتخاذ استراتژیهای درست، مدیریت کارآمد و توانمندی بالای این شرکت در عرصه ارائه خدمات بیمهای است. این عملکرد ارزشمند، نویدبخش آیندهای روشن برای بیمه ملت و سهامداران آن در سالهای پیش رو است.
مهمترین دلیل عملکرد جهشی بیمه ملت در جذب پرتفوی در خرداد ماه سالجاری، افزوده شدن قرارداد بیمه تکمیلی درمان بازنشستگان محترم صندوق بازنشستگی کشوری است که بخش عمده ریسک حاصل از این پرتفو به صورت اتکایی توسط بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران انجام شده و خطر زیان این بیمه نامه را پوشش داده است.
https://tejaratgardan.ir/?p=301836