گروه : اقتصادی
علی ابراهیمی در گفتوگو با خانه ملت درباره نامگذاری سال ۹۹ از سوی مقام معظم رهبری به عنوان سال “جهش تولید” گفت:تاکید ریاست مجلس بر «تکیه بر مزیت های بومی تولید از قبیل توسعه کشت گلخانه ای با توجه به شرایط مساعد آب و خاک و افزایش تولید آبزیان در قفس با استفاده از سواحل دریایی طولانی» که در اولویتهای ۱۰ گانه در ارتباط با تاکید بر ظرفیتهای قانونی و پژوهشی برای تحقق «جهش تولید» ، موردی است که پیش از این نیز در یک دهه گذشته مورد توجه و بازدهی بوده است.
نماینده مردم شازند در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر رشد قابل توجه کشت گلخانهای در یک دهه گذشته گفت: با توجه به چهار فصل بودن ایران این مزیت بومی برای ما مهیا است تا با استفاده از کشت گلخانه ای در تمامی فصول سال با تولید میوه و محصولات کشاورزی تازه در راستای جهش تولید حرکت کنیم.
ابراهیمی تاکید کرد : امروز با توجه به تاکید رهبری بر مساله جهش در تولید بحث کشت گلخانه مورد توجه قرار گرفته است اما واقعیت این است که علاوه بر اهمیت این مقوله در رونق تولید در کشور و تامین نیاز داخلی به محصولات کشاورزی، میتواند زمینه صادرات را نیز فراهم کند.
وی ادامه داد: در شرایط فعلی کشت گلخانه ای هم تجربه موفقی را در یک دهه گذشته پشت سرگذاشته و هم توجیه اقتصادی قابل قبولی دارد اما باید توجه داشت که ممکن است در زمینه کشت گلخانهای نیز همانند بسیاری از فعالیتهای دیگر که به یکباره گسترش مییابد با گذشت زمان در مدیریت آن ناتوان بمانیم.
ابراهیمی با بیان این که مجلس در این زمینه در سال ۹۸ فعال بود و این حوزه را مورد رصد و بررسی قرار داد، گفت: وزارت جهاد کشاورزی مدعی است سیاستهای فعالیتهای گلخانهای تدوین و در حال اجرا است اما مباحث مطرح شده نشان میدهد در بین دستگاههای ذیربط هماهنگی لازم به صورت کامل وجود ندارد و به همین دلیل نیز کمیسیون کشاورزی در سال ۹۸ تصویب کرد که گزارشی در این خصوص تهیه و به صحن ارجاع شود.
عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی با بیان این که حمایت های مالی از کسانی که در زمینه کشت گلخانه ای فعالیت می کنند، الزامی است، خاطر نشان کرد: این حمایت ها باید از همه واحدهای فعال در این حوزه صورت بگیرد و تنها مختص واحدهای کلان نباشد./
https://tejaratgardan.ir/?p=46783