غلامی باغی اظهار داشت: از شهریورماه سال گذشته تا آخر مردادماه امسال چهارهزار و ۱۶۳ میلیارد تومان کالا فروخته شد که در مدت مشابه سال گذشته این رقم یک هزار و ۶۵۸ میلیارد تومان بوده است.
وی افزود: کل فروش اموال منقول چهارهزار و ۶۳ میلیارد تومان و فروش اموال غیرمنقول با ۴۰۲ پرونده ۱۰۰ میلیارد تومان ثبت شده است.
معاون بهرهبرداری و فروش اموال منقول سازمان جمعآوری و فروش اموال تملیکی با اشاره به اینکه مزایده الکترونیکی بیشترین سهم در فروش کالاها را به خود اختصاص داده است گفت: مزایده الکترونیکی ۵۳ درصد، حراج حضوری چهار درصد، مزایده فوقالعاده هفت درصد، مذاکره عادی ۱۱ درصد و تهاتر دین طلب ۲۵ درصد سهم فروش اموال منقول است.
وی تأکید کرد: در دولت سیزدهم با اولویت قرارگرفتن فروش بهعنوان یکی از اهداف اصلی سازمان باعث شد تا با افزایش تنوع کالاهای تعیین تکلیف شده قابلفروش، مشارکت پررنگ استانها و ایجاد فضای رقابتی، شاهد فروش قابلتوجهی نسبت به دوره مشابه سال قبل باشیم.
غلامی با بیان اینکه روشهای فروش سازمان اموال تملیکی متنوع است گفت: فروشها از طریق مزایده الکترونیکی، حراج حضوری، مزایده فوقالعاده، مذاکره عادی و تهاتر دین طلب صورت میگیرد.
وی ادامه داد: در مزایده الکترونیکی ۱۲ هزار و ۳۰۷ پارتی کالا، در حراج حضوری ۲ هزار و ۵۴۰ پارتی کالا و در مزایده فوقالعاده ۹۳۸ پارتی کالا به فروش رفت.
به گفته معاون بهرهبرداری و فروش اموال منقول سازمان جمعآوری و فروش اموال تملیکی، در دولت سیزدهم مجموع کالاهای تعیین تکلیف شده ۱۰ هزار و ۹۵۱ میلیارد تومان کالا بوده است که این آمار نسبت به مدت مشابه قبل رشد ۶۳ درصدی داشت.
https://tejaratgardan.ir/?p=211508