رشد ۴۱ درصدی تولید گوشت قرمز طی یک سال

به گزارش پایگاه خبری تجارت گردان به نقل از مرکز آمار، نتایج آمارگیری از کشتار دام کشتارگاه‌های رسمی کشور در مرداد ماه نشان می‌دهد که سهم تولید گوشت گاو و گوساله بیش از سایر انواع دام بوده است. 

بر اساس این گزارش در این دوره ۲۱ هزار و ۴۰۰ تن گوشت گاو و گوساله  تولید شده که برابر ۵٧.٧ درصد از کل وزن گوشت قرمز تولید شده است. همچنین گوشت گوسفند و بره با ۱۲ هزار و ۳۰۰ تن، بز و بزغاله با ۲ هزار و ۷۰۰ تن و سایر انواع دام با ۶۶۹ تن، به‌ترتیب ٣٣.٢ درصد، ٧.٣ درصد و ١.٨ درصد از کل وزن گوشت قرمز تولید شده را به خود اختصاص داده‌اند.

مقایسه عملکرد کشتارگاه‌های رسمی کشور در مرداد ١٣٩٩ با ماه مشابه سال ١٣٩٨، نشان‌دهنده افزایش ۴١ درصدی مقدار تولید گوشت قرمز است.

مقدار تولید گوشت در مرداد ١٣٩٩ نسبت به ماه مشابه سال ١٣٩٨ برای گوسفند و بره ۳۵ درصد، برای بز و بزغاله ٢٩ درصد، برای گاو و گوساله ۴۹درصد، برای گاومیش و بچه‌گاومیش ۱۰۶درصد افزایش، و برای شتر و بچه‌شتر ۴۲درصد کاهش داشته است.

همچنین نتایج حاصل از این طرح آمارگیری نشان می‌دهد که مقدار تولید گوشت قرمز در کشتارگاه‌های رسمی کشور در مرداد ١٣٩٩ نسبت به تیر ۱۳۹۹ در حدود ۲.۵ درصد افزایش داشته است.

فتحنایی

Recent Posts

هتل ۵ ستاره رشیدیه تهران افتتاح شد

هتل ۵ ستاره رشیدیه تهران که با تسهیلات بانک گردشگری احداث شده است با حضور…

6 ساعت ago

مراسم تجلیل از ایثارگران بانک توسعه صادرات برگزار شد

مراسم بزرگداشت هفته دفاع مقدس و تجلیل از ایثارگران و خانواده شهدای بانک توسعه صادرات…

7 ساعت ago

خوارزمی؛ تداوم همکاری با پتروشیمی رازی

در ادامه همکاری های مستمر دو مجموعه خوارزمی و پتروشیمی رازی که در سال های…

7 ساعت ago

چهارمین بانک پرتراکنش کشور را بشناسید

بانک قرض‌الحسنه مهر ایران با ثبت بیش از ۷ درصد از تعداد تراکنش‌های پذیرندگی در…

8 ساعت ago

بانک ملت پیشگام در حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان

بانک ملت در راستای تحقق شعار سال و رونق تولید، حمایت از فعالیت‌های فناورانه و…

8 ساعت ago