ساناز لشگرینیا، در این باره گفت: استان زنجان با جمعیت یک میلیون نفری که پانصد هزار نفر از این جمعیت در مرکز شهر مستقر هستند جزء کلان شهرهای صنعتی محسوب نمی شود.
وی با اشاره به تعداد کم، شهرک های صنعتی در این استان، افزود: براساس آمار بیمه مرکزی، ضریب نفوذ بیمه در استان زنجان ۲ است که نشان دهنده ضعف این استان در حوزه بیمه ای است.
مدیر شعبه شرکت بیمه تجارتنو در استان زنجان، تصریح کردکه، فروش بیمه نامه های مهندسی و مسئولیت برای شرکت های صنعتی به دلیل کم بودن آنها امکانپذیر نیست. از طرفی دفاتر مرکزی کارخانهها چون در استان تهران مستقر است بیمه نامه های مورد نیاز این شرکت ها در همان جا صادر می شود.
وی حوادث رانندگی ترافیکی را یکی از بزرگترین چالش های موجود در این استان برشمرده و ادامه داد: به لحاظ قطب اقتصادی و کشاورزی استان زنجان در شهرستان طارم و نامناسب بودن راههای مواصلاتی به این استان کوهستانی، رتبه اول فوتی ها در کشور مربوط به استان زنجان است.
مدیر شرکت بیمه تجارت نو در استان زنجان، بیشترین اقبال مردم این استان را به سمت بیمه نامههای شخص ثالث اجباری عنوان کرده و افزود: به دلیل جمعیت کم استان و اشتغال افراد آنها به فعالیتهای کشاورزی و دامداری در این استان خرده فروشی بیشتر میسر است.
لشگرینیا خاطرنشان کردکه، تمایل مردم در زنجان بعد از بیمه نامههای اجباری، برروی بیمه نامه های تکمیل درمان است ، تاحدی که بیشتر تمایل به خرید بیمه نامه های عمری که دارای طرح درمان انفرادی باشد را دارند.
وی با اشاره به رشد ۷۳۱ درصدی فروش شعبه زنجان شرکت بیمه تجارت نو در بازه زمانی شش ماه امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل، گفت: این شعبه در شش ماه نخست سالجاری، ۱۷۰ درصد بودجه تکلیفی سال خودرا محقق کرده است.
مدیر شعبه بیمه تجارتنو،یکی از دلایل جهش موفق شعبه زنجان را در سرمایه های انسانی زبده و کارآمد دانسته و افزود: اطلاعات فنی و بیمه ای، کارشناسان این شعبه موجب رشد و هم افزایی شده است.
لشگرینیا با بیان اینکه شعبه متبوع وی رشد مطلوب و مناسبی در سبد پرتفوی، نسبت به سال ۹۸ داشته، اظهارکرد: بیشترین آمار مربوط به رشته های درمان، مسئولیت، مهندسی و عمر و سرمایه گذاری است.
منبع: سایت خبری چابک آنلاین
https://tejaratgardan.ir/?p=85017