×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

ویژه های خبری

امروز : پنج شنبه, ۶ دی , ۱۴۰۳

به گزارش پایگاه خبری تجارت گردان به نقل از روابط عمومی بانک کشاورزی، خدارحمی در این نشست ضمن اظهار خرسندی از موفقیت بانک کشاورزی در حمایت از تامین امنیت غذایی کشور گفت: باوجود شرایط دشوار اقتصادی برخاسته ازبدعهدی ها وتحریم های ظالمانه ، به لطف خدا تولید کافی در بخش کشاورزی نقطه اتکایی برای کشورمان است که با همت و پشتکار کشاورزان و فعالان بخش کشاورزی و حمایت دولت میسر شده است.

خدارحمی در ادامه سخنان خود به رشد ۴۰۰ هزار میلیارد ریالی منابع بانک کشاورزی در دو سال اخیر اشاره کرد و اظهار داشت: این روند رشد در سال جاری نیز برقرار است به طوری که در چهارماهه ابتدای سال جاری توانسته ایم ۴۵ درصد تعهدات برنامه سال ۱۳۹۸ را محقق کنیم و مفتخرم اعلام کنم که با این میزان افزایش منابع، از مرز هزار هزار میلیارد ریال عبور کردیم و این موفقیت را مرهون اعتماد مردم و بهبود خدمات بانک هستیم.

وی افزود:  رشد ۱۴ درصدی منابع ارزان قیمت از سال ۹۶ تا پایان سه ماهه ابتدای سال ۱۳۹۸ موفقیت ارزنده دیگری است که در کمتر بانکی این ترکیب سپرده دیده می شود و با اتکا به آن توانسته ایم تسهیلات خوبی به فعالان بخش کشاورزی پرداخت کنیم .

خدارحمی تصریح کرد: برنامه پرداخت تسهیلات توسط بانک کشاورزی در سال جاری ۵۲۰ هزار میلیارد ریال است که تا کنون ۱۱۹ هزار میلیارد ریال  پرداخت شده که عمدتا در حمایت از تولید محصولات استراتژیک، توسعه اشتغال پایدار روستایی و عشایری، توسعه مکانیزاسیون، پرورش ماهی در دریا، توسعه کشت های گلخانه ای ، عملیات حفاظت از آب و خاک، و تسهیلات برای خرید گندم بوده است.

مدیرعامل بانک کشاورزی در ادامه ، عملکرد بانک کشاورزی در زمینه پرداخت تسهیلات را تشریح کرد و گفت: در حمایت از تولید محصولات استراتژیک نظیر گندم، کلزا، چغندر و … از سال ۱۳۹۶ تا کنون هر ساله ۴۲ هزار میلیارد ریال تسهیلات پرداخت شده است؛ در سرفصل طرح توسعه اشتغال پایدار روستایی و عشایری نیز از آغاز این طرح در بهمن ماه ۱۳۹۶ تا کنون قریب به ۴۵ هزار میلیارد ریال تسهیلات با نرخ ۴ و ۶ درصد پرداخت کرده ایم که منجر به اجرای ۴۱ هزار طرح و کسب و کار جدید و ایجاد ۸۵ هزار فرصت شغلی پایدار برای روستائیان و عشایر شده است.

وی افزود: پرداخت تسهیلات بدون محدودیت برای توسعه مکانیزاسیون کشاورزی از جمله اقدامات شایسته در سال های اخیر است به طوری که در ۶ سال دولت یازدهم و دوازدهم جمعا نزدیک به ۶ هزار میلیارد تومان تسهیلات مکانیزاسیون پرداخت کرده ایم.

خدارحمی اعلام کرد: پرداخت ۳۶۱۴ میلیارد ریال تسهیلات با نرخ ۱۵ درصد برای خرید ۱۱۸۵۶ دستگاه ماشین آلات و ادوات کاشت، داشت و برداشت برنج طی سال های ۱۳۹۵ تا ۱۳۹۸  در استان های شمالی که باعث شد عملیات برنج در این استان ها مکانیزه شود،  از دیگر موفقیت های بانک کشاورزی در سال های اخیر است .

وی افزود: برای توسعه کشت های گلخانه ای از سال ۹۶ تا کنون قریب به ۲۱ هزار میلیارد ریال تسهیلات پرداخت کرده ایم و مقرر است تا پایان سال جاری نیز ، تسهیلات لازم برای احداث ۵۰۰۰ هکتار تاسیسات گلخانه ای را پرداخت کنیم.

خدارحمی سپس به تحقق ۱۱۸ درصدی برنامه تعیین تکلیف اموال تملیکی در سال ۹۷ و روند پیشرفت واگذاری شرکت های بانک در سال ۱۳۹۸ اشاره کرد و اظهار داشت: با پیشرفت برنامه واگذاری شرکت کشت و صنعت و خوراک دام کارون و شرکت سیمرغ، شرکت عمده ای برای واگذاری باقی نمی ماند و برای واگذاری سایر شرکتها نیز برنامه ریزی لازم انجام شده است.

وی در ادامه از خرید تضمینی ۷.۲ میلیون تن گندم به ارزش ۱۲۵۳۳۵ میلیارد ریال تا مرداد ماه سال جاری خبر داد و افزود: با توجه به تصمیم دولت یازدهم مبنی بر خرید تضمینی دانه های روغنی ، این اقدام برای اولین بار در سال ۹۵ با عاملیت شرکت بازرگانی دولتی و بانک کشاورزی برای محصولات سویا ،‌کلزا، آفتابگردان و گلرنگ انجام و در سالهای ۹۶ ، ۹۷ و ۹۸ توسعه پیدا کرد. 

خدارحمی در بخش دیگری از سخنان خود ضمن اظهار رضایت از عملکرد صندوق بیمه کشاورزی در پرداخت به موقع غرامت به خسارت دیدگان، اظهار داشت: در سال جاری در راستای جذب اعتبار ۹۰۰۰ میلیارد ریالی کمک به سیل زدگان در ۲۶ استان کشور  ، تا کنون به ۳۶۲۰ فقره مبلغ ۴۷۱ میلیارد ریال تسهیلات پرداخت شده است.؛ همچنین پرداخت تسهیلات قرض الحسنه به مبلغ ۲۳۵۰۰ میلیارد ریال تامین مالی شده که تا کنون، مبلغ ۱۳۶۲۵ میلیارد ریال پرداخت شده است.

وی افزود: در اجرای بند خ ماده ۳۳ قانون برنامه ششم توسعه کشور تاکنون ۳۷۰۰۰میلیارد ریال از مطالبات بانک  از ۲۷۳۰۰۰ نفر از مشتریان خسارت دیده مورد مساعدت قرار گرفته و ۱۶۵۰۰ میلیارد ریال سود و کارمزد مشتریان بخشیده شده است.

مدیرعامل بانک کشاورزی در بخش پایانی سخنان خود خاطر نشان کرد: در سال های اخیر ضمن افزایش توانمندی بانک در پرداخت تسهیلات، سیاست های اعتباری خودمان را به سیاست ها و اولویت های دولت در بخش کشاورزی نزدیک کرده ایم ؛ لذا سعی داریم ضمن این که فعال سازی طرح های راکد و تکمیل طرح های نیمه تمام را در اولویت قرار داده ایم ، اجرای طرح های دانش بنیان، کشت و فرآوری گیاهان دارویی، تامین بذور گواهی شده، حمایت از طرح های تولیدی مبتنی بر صادرات و سایر طرح های اولویت دار بخش کشاورزی چون توسعه اشتغال روستایی، مکانیزاسیون، گلخانه ها، پرورش ماهی در دریا، واحد های مدرن صنعتی و …  را در دستور کار قرار دهیم.

وی خاطرنشان کرد: تامین منابع ارزان یک اصل است که کشاورزی را قابل رقابت می کند لذا نرخ تسهیلات برای فعالان بخش کشاورزی در بانک کشاورزی شامل تسهلات ۴ درصدی (نظیر اعتبار ۹۰۰۰ میلیارد ریالی کمک به سیل زدگان)، تسهیلات ۶ درصدی (نظیر اعتبار اشتغال پایدار روستایی)، تسهیلات  9 درصدی (نظیر اعتبارصندوق توسعه ملی برای توسعه گلخانه ها ، پرورش ماهی در دریا ، کشت گیاهان دارویی و …) و سایر تسهیلات بخش کشاورزی با نرخ ۱۵ درصد( ۳ درصد کمتر از نرخ مصوب شورای پول و اعتبار) است.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.