×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

چند رسانه

اخبار ویژه

رفع مشکل کمبود دارو تا ماه آینده

به گزارش تجارت گردان به نقل از صدا و سیما، دکتر پیمان نامدار با اشاره به فعال بودن داروخانه‌های هلال احمر در سطح کشور گفت: وزارت بهداشت، سازمان غذا و دارو و جمعیت هلال احمر با استفاده از تمامی ظرفیت‌ها تلاش می‌کنند تا نیاز‌های جامعه را برطرف کرده تا مردم با کمبودی مواجه نباشند.
وی افزود: جمعیت هلال احمر هم اکنون ۳۷ داروخانه فعال در سطح کشور دارد که عمده آن‌ها دارو‌های بیماران خاص را توزیع می‌کنند که در این حوزه خوشبختانه کمبود‌ها برطرف شده و آن ۴۰۰ قلم دارویی که نیاز بود تا بیشتر مورد توجه قرار گیرند، تامین و تولید آن‌ها در دستور کار قرار گرفت و تا به این لحظه ۴۰ درصد کمبود‌ها جبران شده است.
این مقام مسئول در جمعیت هلال احمر خاطرنشان کرد: تدابیری اندیشیده شده تا کمبود‌های دیگر نیز در ماه آتی برطرف شود و مردم به شکلی آسان‌تر به نیاز‌های دارویی خود دست پیدا کنند.
معاون بهداشت، درمان و توانبخشی جمعیت هلال احمر ادامه داد: هلال احمر در حوزه دارو همراه و حامی وزارت بهداشت است و از دو طریق تولید و واردات به یاری این مجموعه شتافته است. ارتباط جمعیت هلال احمر با صلیب سرخ جهانی سبب شده تا دارو با قیمت مناسب وارد و به دست شهروندان برسد.
وی افزود: هم اکنون در شرکت سهاهلال با استفاده از تمامی ظرفیت‌ها تولید دارو به صورت شبانه روزی انجام می‌شود و یک لحظه نیز خط تولید متوقف نمی‌شود تا دارو با تعداد بیشتری در داروخانه‌ها عرضه شود.
دکتر نامدار گفت: جمعیت هلال احمر در هماهنگی با وزارت بهداشت توانست محموله‌های آنتی بیوتیک را از منابع معتبر وارد کشور کند و مشخصا هر زمان که نیاز باشد باز هم در راستای رفع نیاز‌های مردم این اقدام را انجام خواهد داد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *