×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

ویژه های خبری

امروز : شنبه, ۳ آذر , ۱۴۰۳
رفع کمبود نیروهای تخصصی در مراکز درمانی تامین اجتماعی/ اختصاص بودجه ۱۶۴۰ میلیارد تومانی برای سطح بندی خدمات درمانی تامین اجتماعی

به گزارش تجارت گردان به نقل از  اداره کل روابط عمومی سازمان تامین اجتماعی، دکتر امیرعباس منوچهری در بازدید از مراکز درمانی تامین اجتماعی استان هرمزگان با اشاره به اهمیت استراتژیک این استان، گفت: استان هرمزگان از اولویت های کاری معاونت درمان سازمان است و در بازدید صورت گرفته از مراکز درمانی ملکی، مشکلات حوزه درمان تامین اجتماعی در این استان بررسی می شود.

دکتر منوچهری با اشاره به وسعت ارائه خدمات درمانی تامین اجتماعی در کشور و اینکه مشکلات در بخش درمان در همه کشور تقریبا مشابه یکدیگر است، اظهار کرد: برای هر استان باید با توجه به مشکلات خاص آن منطقه برنامه‌ریزی شود.

وی با تاکید به توزیع ناعادلانه خدمات درمانی در کشور گفت: عدم دسترسی عادلانه به خدمات درمانی، یکی از مشکلات تمامی مراکز درمانی در کشور است و سطح بندی خدمات درمانی به دلیل مشکلاتی که ایجاد شده است، در اولویت های سازمان تامین اجتماعی قرار گرفته است.

وی ادامه داد: در حال حاضر سازمان تامین اجتماعی بودجه ای بالغ بر ۱۶۴۰ میلیارد تومان برای سطح بندی خدمات درمانی در راستای ایجاد دسترسی عادلانه به خدمات درمانی به بیمه شدگان برای سالجاری در نظر گرفته است.

معاون درمان سازمان تامین اجتماعی تصریح کرد: با اعتبار سطح بندی خدمات درمانی در سطح سازمان در سالجاری و سال آتی، امیدواریم شاهد دسترسی عادلانه بیمه شدگان به خدمات درمانی باشیم.

وی افزود: گرچه متولی اصلی درمان در کشور وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی است اما سازمان تامین اجتماعی با داشتن ۷۷بیمارستان و ۳۰۸درمانگاه توانسته ۱۵درصد درمان کشور را بر عهده گیرد.

دکتر منوچهری بیان کرد: شهر بندرعباس از نظر ظرفیت بستری به متوسط کشوری نزدیک است اما استان هرمزگان وضعیت مناسبی ندارد به طوری که متوسط بستری کشور یک و ۷۷ دهم درصد است اما در کل استان، زیر یک درصد است.

وی افزود: طبق تفاهم هایی که با وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی صورت گرفته است، مشکل نیروهای تخصصی در مراکز تامین اجتماعی با استفاده از نیروهای طرحی و ضریب K در دانشگاه حل خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه از هر دو نفر ایرانی، یک نفر بیمه شده سازمان تامین اجتماعی است، خاطرنشان کرد: ۹۵ درصد از بیماران در بیمارستان های سازمانی، بیمه شدگان تامین اجتماعی هستند که با شیوع کرونا در حال حاضر به ۷۸ درصد رسیده است.
معاون درمان سازمان تامین اجتماعی در اجرای طرح نسخ الکترونیکی در کشور خاطرنشان کرد: اجرای طرح نسخ الکترونیکی که یک طرح ملی است، نیازمند همراهی و تعامل برون سازمانی است و سازمان تامین اجتماعی در جهت رفع و با برنامه ریزی‌‎های ویژه، به مرور این همکاری‎ها را بیشتر خواهد کرد.

گفتنی است در این بازدید، علی رجبی مدیر کل ارزیابی و تعالی خدمات درمانی و دکتر شیرمردی مشاور معاون درمان سازمان تامین اجتماعی نیز حضور داشتند.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.