به گزارش پایگاه خبری تجارت گردان به نقل از شبکه خبر،در این نسخه جدید که همزمان با شروع سال تحصیلی زیر بار ترافیک خواهد رفت و با حضور آقای حاجی میرزایی در اردوگاه شهیدباهنر رونمایی شد، آموزش مجازی دوره متوسطه صبح و آموزش مجازی ابتداییها در بعد از ظهرها پیش بینی شده تا بچهها از راهنمایی والدین و گوشی آنها بتوانند استفاده کنند.
این شبکه مجازی با تلاش ۹۰۰ متخصص فناوری اطلاعات برای راهبری سامانه شاد و دیگر سامانهها ایجاد شده است و بزرودی شبکه ۱۳ هزارنفری هم در سطح مدارس برای راهبری سایر معلمان فعال خواهد شد.
بستر امن شبکه شاد
به گفته مسئولان وزارت آموزش و پرورش، نسخه قبلی شبکه شاد ایرادهای داشت و خانوادهها و معلمان گله مندیهایی داشتند که سعی شده است این مشکلات در نسخه جدید برطرف شود و آموزش در بستر امن انجام شود و احراز هویت تمام کاربران اهمیت دارد.
شبکه شاد نقش سازنده جایگزین را در جریان آموزشی در شرایط قرمز کرونایی و نقش تکمیلی را در شرایط زرد و سفید ایفا میکند و این شبکه دستیار علمی خانواده، دانش آموزان و معلمها خواهد بود.
مسئول شبکه شاد هم در خصوص ویژگیهای این شبکه مجازی گفت: بیشترین سرمایه گذاری برای نرم افزار شاد در کشور انجام شده و قدرتمندترین نرم افزار است که سطح امنیتی بالایی دارد و خود را در برابر حملات هکرها از خارج حفظ کرده است و نسخه جدید شاد تا میزان زیادی تعاملی شده است.
الحسینی ادامه داد: اکنون تمام دانش آموزان ثبت نام شده مدارس، در شبکه شاد نظم مدرسهای پیدا کرده اند و تعلیم و تربیت همچنان با تمام ابعاد جریان دارد.
دسترسی به برنامههای ورزشی و پرورشی در شاد
وی به دسترسی آسان و گسترده به محتواهای بارگذاری شده اشاره کرد و گفت: محتواهای آموزشی کاملی به شاد افزوده شده است. امکان اجرای فوق برنامه ها، ورزش، سلامت و فعالیتهای پرورشی در شبکه شاد دیده شده است.
مسئول شبکه شاد افزود: کنترل تکالیف، آزمونهای تستی و تشریحی، تعبیه کارنامه، وجود داشبوردهای مدیریتی برای مدیران از صف تا ستاد پیش بینی شده و امید است قابلیتهای جدید نظم فیزیکال کلاس را با استانداردهای خاص فضای مجازی ایجاد کند.
آقای الحسینی افزود: ایجاد پروفایل حرفهای معلم و دانش آموزان، امکان نظر سنجی، ایجاد شبکه اجتماعی تحت عنوان شادنیو، امکان ارائه پرزنت از دیگر امکانات است.
ارائه خدمات شاد در دو بخش پایه و افزودهها
مسئول شبکه شاد با بیان اینکه خدمات شاد در دوبخش پایه و افزودهها ارائه میشود گفت: در بخش پایه خدمات رایگان و عمومی و در بخش افزودهها فعالیت مدارس غیردولتی و خاص و قراردادهایی که با بخشهای خصوصی منعقد شده دنبال میشود و بخشنامه مربوط به این بخش را به زودی ابلاغ میکنیم.
وی با اشاره به استفاده از سامانه پشتیبان و حمایت گر عنوان کرد: حدود ۲۰۰۰ نفر به کار گرفته شده اند تا سوالات ارجاعی را پاسخ دهند و رفع مشکل کنند. مرکز پاسخگویی تلفنی با ۵۰ پرسنل نیز ایجاد شده است.
سیم کارتهای دانش آموزی به کمک شاد میآیند
مسئول شبکه شاد با بیان اینکه همچنان در تامین وسیله و ابزار مشکل داریم و از مدیران درخواست میکنیم از طریق شوراهای آموزش و پرورش اقدام کنند گفت: رایزنیهایی در دست انجام است. سیمکارتهای دانش آموزی نیز به کمک میآید.
در سال تحصیلی جدید بیش از ۱۵ میلیون دانش آموز فعالیت آموزشی را آغاز میکنند که حدود ۳.۵ میلیون دانش آموز به ابزار هوشمند دسترسی ندارند.
https://tejaratgardan.ir/?p=67714