رکوردشکنی صبانور در تولید

به گزارش تجارت گردان به نقل از واحد خبر روابط عمومی سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو)، زین العابدین میرزایی، مدیر کارخانه کنسانتره شرکت صبانور در جریان بازدید گروهی از کارشناسان ایمیدرو گفت: ظرفیت تولید این کارخانه۶۰۰ هزار تن است که تولید واقعی در سال ۱۴۰۰ به ۶۳۰ هزار تن رسید و پیش بینی می شود امسال نیز این رقم افزایش یابد.
وی افزود: تولید کارخانه کنسانتره طی سه ماه نخست امسال، به ۱۵۵ هزار تن رسید. ظرفیت اسمی کارخانه طی مدت مذکور ۱۲۰ هزار تن است.
میرزایی با اشاره به اینکه سالانه بیش از یک میلیون تن مواد معدنی با عیار ۳۰ درصد وارد کارخانه تولید کنسانتره می شود، تصریح کرد: مواد معدنی پس از پرعیارسازی به ۴۰ تا ۴۳ درصد، وارد فرآیند فرآوری می شود.وی ادامه داد: با توجه به ذخایر موجود، طرح های توسعه ای و افزایش ظرفیت کارخانه های موجود تا ۴۰ درصد قابل تامین است.

مدیر کارخانه کنسانتره شرکت صبانور درباره طرح های توسعه ای این شرکت گفت: عملیات اجرایی طرح کنسانتره ۲٫۵ میلیون تنی گلالی و عملیات اجرای فاز ۲ اکتشافات تفضیلی اجرا شده است.همچنین، طرح مطالعاتی بررسی عناصر دیگر، از غیر از آهن در حال انجام است.

افزایش ۳۵ درصدی تولید گندله
مجتبی محبوبی راد، مدیر کارخانه گندله سازی صبانور نیز در جلسه مذکور با اشاره به ظرفیت ۵۵۰ هزار تنی این کارخانه گفت: این کارخانه طی ۳ ماهه نخست امسال، ۱۵۵ هزار و ۵۶۹ تن گندله تولید کرد که در مقایسه با رقم مدت مشابه سال گذشته (۱۱۵ هزار و ۳۰۹ تن)، حدود ۳۵ درصد افزایش نشان می دهد.وی افزود: میزان توقف تولید این کارخانه طی ۳ ماهه اخیر، به کمترین میزان طی ۵ سال اخیر رسیده است. به طوری که میزان توقف تولید از ۳۹۳ ساعت در سال ۹۹ به ۳۶۱ ساعت در ۱۴۰۳ کاهش یافته است.بنا به این گزارش، شرکت معدنی و صنعتی صبانور واقع در استان همدان در اسفند ۷۵ در اداره ثبت شرکت‌ها و مالکیت صنعتی تهران به ثبت رسید.
این شرکت از مرحله اکتشاف، استخراج ، فرآوری سنگ آهن تا تولید محصولات کنسانتره و گندله دانه بندی فعال است. سنگ آهن دانه بندی این شرکت، در معادن باباعلی، گلالی و مجموعه معادن شهرک و کورکوره در استان های همدان و کردستان تولید می شود. این محصول با مشخصات کیفی مطلوب به عنوان خوراک مصرفی کارخانجات کنسانتره سازی صبانور مورد استفاده قرار می گیرد.
مجموعه معدنی و صنعتی صبانور دارای ۲ کارخانه کنسانتره سازی و گندله سازی در استان همدان است و زنجیره تولید در این استان، از مرحله تولید سنگ آهن دانه بندی تا تولید کنسانتره آهن و در نهایت، گندله آهن به صورت پیوسته فعال است. گندله تولیدی در کارخانه های فولادی به مصرف می رسد.همچنین زنجیره تولید این مجموعه معدنی در استان کردستان از مرحله تولید سنگ آهن دانه بندی و مصرف آن به عنوان خوراک کارخانه کنسانتره سازی فعال است. برنامه راه اندازی کارخانه گندله سازی بیجار و سایر پروژه های این مجموعه در مراحل تکمیلی زنجیره قرار دارد.

فتحنایی

Recent Posts

نرخ ارز با کاهش هیجانات به کانال‌های قبلی باز می‌گردد/ نقش حیاتی بانک مرکزی در حفظ ثبات بازار‌ها

کارشناس اقتصادی گفت: التهاب‌های سیاسی اخیر نشان داد که بعد از کاهش هیجانات، نرخ ارز…

4 ساعت ago

صندوق طلا نسبت به خرید سنتی طلا چه برتری دارد؟

رئیس اداره توسعه ابزارهای مالی بورس کالای ایران مزایای سرمایه گذاری در صندوق‌های طلای بورس…

4 ساعت ago

سهمیه بنزین ماهانه تغییر نکرده است/ سقف سوخت‌گیری روزانه ۱۰۰ لیتر خواهد بود

شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران اعلام کرد که بدون تغییر در سهمیه بنزین ماهانه…

4 ساعت ago

تولید و عرضه ۱۷ میلیون تن فرآورده‌ خام دامی در سال/ تلاش برای تبادلات تجاری دامپزشکی با ۴ کشور

رئیس سازمان دامپزشکی کشور گفت: طبق آمارها سالانه ۱۷ میلیون تن فرآورده‌های خام دامی در…

4 ساعت ago

ناهم‌خوانی عرضه و تقاضا، عامل گرانی مسکن

دبیر کمیته عمران مشورتی نظام مسائل استان تهران گفت: هم‌خوانی نداشتن عرضه پایین و تقاضای…

4 ساعت ago

عبور ”چادرملو“ از محدودیت های برق؛ ثبت رکوردهای ساخت نیروگاه و تولید فولاد

مدیرعامل معدنی و صنعتی چادرملو، اعلام کرد با راه‌اندازی واحدهای جدید نیروگاهی، این شرکت توانسته…

5 ساعت ago