به گزارش تجارت گردان به نقل از ایدرونیوز ، علی ملک در گفتگو با بازار ؛ با اشاره به رکود تولید محورهای ریلی این مجتمع گفت: با تلاش و همت کارکنان این مجتمع، تعداد ۱۸۴ عدد محور کاملاً ماشینکاری شده در تیرماه نهایی و تحویل انبار شد که این رقم چهار برابر بیشتر از میانگین قبل بوده است.
وی اظهار داشت: در راستای اهمیت و ضرورت توسعه ناوگان ریلی کشور، تولید سالانه بیش از ۷ هزار انواع محور واگن و لکوموتیو بهصورت خام (آهنگری شده) و ۳هزار عدد انواع محور بهصورت ماشینکاری شده در دستور کار این مجتمع قرارگرفته است.
مدیرعامل مجتمع صنعتی اسفراین با تأکید بر ارتقای این ظرفیت افزود: با خرید دو دستگاه تراش CNC و سنگ محور، باعث کاهش چشمگیر زمان تحویل سفارشها بوده و امیدوار خواهیم بود ماهانه ۳۰۰ عدد محور نهایی شده را تحویل ناوگان ریلی کشور دهیم.
ملک در ادامه خاطرنشان کرد: طی شش ماه گذشته، قرارداد فروش ۶۵۰۰ عدد از انواع محور واگنهای باری، مسافری و لکوموتیو نهایی و یا در حال نهایی شدن است و تاکنون تعداد ۳۵۰۰ عدد نیز تحویل بهرهبرداران شده است و طی این قراردادها بهصورت تقریبی موجب صرفهجویی ارزی حدود ۵ تا ۷ میلیون یورو خواهد شد.
مدیرعامل مجتمع صنعتی اسفراین افزود: این مجتمع در راستای خودکفایی کشور در بومیسازی چرخهای منو بلوک مورد مصرف در ناوگان ریلی، ضمن تولید نمونههای آزمایشی، اقدام به برگزاری مناقصه بهمنظور ارزیابی کیفی پیمانکار جهت تولید انبوه چرخ نیز نموده است.
ملک گفت: این مجتمع، اصلیترین تولیدکننده انواع محور واگنهای باری(روسی، پارسی و رومانی) و اکسپرس(مسافری) است و بومیسازی انواع محور لکوموتیو(GM، آلستوم، زیمنس) برای اولین بار در ایران در این مجتمع انجامشده است و تأییدیه راهآهن جمهوری اسلامی ایران و بهرهبرداران را اخذ نموده است.