
به گزارش تجارت گردان به نقل از روابط عمومی بانک توسعه صادرات ایران، بر اساس بخشنامه بانک مرکزی ساعت پایان واگذاری چک های عادی در سامانه چکاوک در روزهای ۲۶ و ۲۷ اسفندماه ۱۲ و ساعت پایان تعیین وضعیت این چک ها ۱۵:۳۰ خواهد بود.
بر اساس بخشنامه صادره ساعت پایان واگذاری برای چک های عادی در روز سه شنبه ۲۸ اسفندماه، ۱۳ و پایان تعیین وضعیت این چک ها۱۶:۳۰ تعیین شده است.
لازم به ذکر است پایان واگذاری چک های رمزدار در روزهای ۲۶ و ۲۷ اسفندماه ساعت ۱۳ و پایان تعیین وضعیت این چک ها ساعت ۱۴:۴۵ خوهد بود. همچنین در روز ۲۸ اسفندماه سرویس خدمات مذکور برای چک های رمرزدار به ترتیب ساعت ۱۴ و ۱۵:۴۵ارائه خواهد شد و طبق برنامه ریزی انجام شده، ساعات پایان واگذاری و پایان تعیین وضعیت چک های عادی در روز ۲۸ اسفندماه به ترتیب ساعت ۱۳ و ۱۶:۳۰ و برای چک های رمزدار ۱۴ و ۱۵:۴۵ پیش بینی شده است.
در این بخشنامه آمده است ساعات کاری روز پنجشنبه ۳۰ اسفندماه مطابق با روال ۲۸ اسفندماه بوده و هرگونه تغییر احتمالی به اطلاع خواهد رسید.
ساعات کاری سامانه چکاوک از روز ۵ فروردین ماه ۱۴۰۴ مطابق با روال عادی ( ساعت پایان واگذاری برای چک عادی ۱۱ و برای چک رمزدار ساعت ۱۲ و ساعت پایان وضعیت برای چک های رمزدار ۱۳:۴۵ و چک های عادی ۱۴:۳۰) خواهد بود.
https://tejaratgardan.ir/?p=343565