به گزارش پایگاه خبری تجارت گردان، حسن میرزاخانی در جلسه رفع موانع و مشکلات سرمایه گذاران خارجی که با حضور معاون وزیر اقتصاد و استاندار مرکزی در شهر صنعتی کاوه ساوه برگزار شد، افزود: میزان سرمایه گذاری خارجی از نظر حجم و تعداد با وجود مشکلات در سه سال اخیر قابل مقایسه با گذشته نبوده است.
وی اظهار کرد: در حال حاضر ۵۶ مجور سرمایه گذاری خارجی با اعتباری افزون بر سه میلیارد و ۱۴ میلیون دلار در بخش های صنعت، کشاورزی و خدمات در استان مرکزی صادر شده و در سه سال اخیر دو میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار سرمایه گذاری خارجی جذب شده است که از لحاظ حجم و تعداد طرح قابل مقایسه با هیچ مقطعی نیست.
میرزاخانی سال ۹۸ را در استان مرکزی یک سال طلایی برای جذب سرمایهگذاری خارجی عنوان کرد و گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون ۱۵۳۰ میلیون دلار سرمایه گذاری از کشورهای ترکیه، چین، اتریش، افغانستان و ایرانیان مقیم آمریکا جذب شده که این رقم بالاترین رقم تصویب شده در حوزه طرح های سرمایه گذاری خارجی برای استان در طول یکسال، از ابتدای انقلاب تاکنون است.
در مورد موانع و چالش های پیش رو در این حوزه، گفت: برخی قوانین و مقررات بازدارنده برای فعالیت صنعتگران مشکلاتی ایجاد کرده و همه تلاشها بر این است که سرمایهگذاری های موجود را حفظ کنیم.
منوچهر توسطی رییس اتاق بازرگانی اراک نیز در این جلسه گفت: سرمایه گذاری خارجی نیاز ضروری کشور است و وظیفه دولت حمایت از سرمایه گذاری برای ایجاد اشتغال و مقابله با توطئههایی است که بخواهد منافع ملی را خدشه دار و شریان های اقتصادی را ناکارآمد کند.
وی اظهار کرد: موفقیت و رونق تولید و تامین نیازهای تکنولوژیکی در گرو تقویت سرمایه گذاری خارجی و کمک مالی به کشور است.
توسطی با بیان اینکه تفاوت تولید با سایر انواع سرمایه گذاری ها این است که اشتغال پایدار همراه با توسعه اقتصادی اتفاق می افتد و توان مقابله با تحریم ها را دو چندان می کند، گفت: رونق تولید راه برون رفت از تحریم های اقتصادی است و باید از همه ظرفیت ها برای محقق شدن آن بهره برداری کرد.
سعید رضوانی ریس انجمن مدیران صنایع و عضو اتاق بازرگانی نیز گفت: راهاندازی اتاق بازرگانی در ساوه، انجمن مدیران صنایع، خانه صنعت و معدن و شورای حل اختلاف صنایع موجب هم افزایی و تسهیل در امور صنایع و سرمایه گذاران شده است.
وی با اشاره به اینکه با گذشت هشت ماه از تغییر رییس اداره امور مالیاتی ساوه هنوز این مجموعه با سرپرست مدیریت می شود، افزود: از آنجا که اختیارات سرپرست محدود است لذا سرمایه گذاران و صنعتگران ساوجی در خصوص امور مالیاتی با مشکلات عدیده ای مواجه هستند و حل بخشی از مشکلات آنها منوط به انتخاب رییس برای امور مالیاتی ساوه است.
https://tejaratgardan.ir/?p=36239